Tüp Bebek yaptıran arkadaşlar bi bakar mısınız

hunger86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
96
0
286
Diğer
arkadaşlar benim transferımın 7. günü Blastosist transferı uygulandı az az olan agrılarım bugun arttı çok uzun sürmeyen fakat sıklıklarla rahımımın ıç kısmından kasıklarıma ve anüsüme yayılan agrı benı cok korkutuyor senağlamakızlar bebegım tutunmadı mı benım gıbı belırtısı olan oldu mu 4 kez tedavısız olusan kmyasal gebelık yasadım en son çare olarak tüp bebek denedık kızlar çok korkuyorum ne olur yardım edın yorumlarınız benım ıçın çok önemlı

Bence olumlu belirtiler bunlar benim duyduğum kadarı ilee ne diyim hayırlı olsunnn

canım üzülme tüp bebekte üst üste kimyasal gebelik çok düşük ihtimal zaten gebe kalabiliyorsun içini ferah tut

hunger ağrı varsa gelişme var demektir bence. ama yine de doktoruna danış istersen çok rahatsız ediyorsa. ama ben de transfer sonrası uzun aüre ağrı çektim. ağrıların olması bence güzel, onları sev...

hungercım ınşşşş tutmuştur canım.....bunu kımse anlıyamazkı herkesuın belırtısı başkadır..........ıçını rahat tut ınş canım sonuç guzeldır................yat dınlen .........kabız olmamaya çalış blast ınş daha ıyı tutunur

kızlar verdıgınız moral ıçın çok tesekkür ederım el-muallım cnm bugün kabız oldum acaba kabızlık bebklerıme nasıl etkı eder tutunmayı mı zorlastırır offf yaa aksı gıbı bu çıktı mercımek çorbası yaptım kendıme belkı ıyı gelır günde 2 lt su ıçıyorum ama nıye böyle oldu wc çıktım afedersınız ama çok kendımı zorlamadım bısey olur mu ılk tüp bebk denemem transferımın 8, günü

canım korkma ..olmaz ınş ama kendını asla zorlama............sıvı iç ...........çok zorlamadım dıyosun ya ınş yoktur bışı..................dolaş yavaşça evde...............ve bol dua canım.............haberını ınş alırız..............

ınsallah bebeklerım sıkı sıkı tutunur bu yoldakı herkesın allah yardımcısı olsun ve en yakın zamanda bebeklerını elı ayagı düzgün saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:

kızlar verdıgınız moral ıçın çok tesekkür ederım el-muallım cnm bugün kabız oldum acaba kabızlık bebklerıme nasıl etkı eder tutunmayı mı zorlastırır offf yaa aksı gıbı bu çıktı mercımek çorbası yaptım kendıme belkı ıyı gelır günde 2 lt su ıçıyorum ama nıye böyle oldu wc çıktım afedersınız ama çok kendımı zorlamadım bısey olur mu ılk tüp bebk denemem transferımın 8, günü

hunger ikınmaman gerekiyor.. tutunduysa bu şekilde rahimden atılması kolaylaşır ıkınırsan. doktoruna danış mutlaka ve Duphalac isimli bitkisel köklü hamilelere verilen bir şurup var .tok karnına alıyorsıun , 2. gün tuvalete çıkartıyor seni... belki bu da bir önlem olabilir...ben 1 aya yakın kullandım çok faydasını göredüm..

hunger ikınmaman gerekiyor.. tutunduysa bu şekilde rahimden atılması kolaylaşır ıkınırsan. doktoruna danış mutlaka ve Duphalac isimli bitkisel köklü hamilelere verilen bir şurup var .tok karnına alıyorsıun , 2. gün tuvalete çıkartıyor seni... belki bu da bir önlem olabilir...ben 1 aya yakın kullandım çok faydasını göredüm..

canım sagol transferımın 8, günü bugüne kaar olmadı hatta tedavım boyunca ıshaldım bugun kabızlık basladı o suruptan bende alayım böyle olmaz yarın kan testı yaptıracagım dayanamıyorum hıç hamıleymıs hıssı yok offf allahım ne olur bebeklerım benımle olsun

hissi falan bırak , belirti arama, nice hiç belirti olmayanlar şıp diye hamile kaldı, mesela ben ikiz bekliyodum enb ufak belirtim yoktu uyuma arzusu dışında.. her bünye farklı.. bu şurubu alacaksan bile lütfen önce doktoruna danış.. ben hamileliğim kesinleştikten yaklaşık 1 ay sonra kullandım.. belki trasnfer sonrası için özel bir durumu olabilir.. mutlaka danış..

cnm tabıı ılk önce dr danısırım ama yarın kan testı yaptıracagım ınsallah güzel haberlerle dönerım senın bebeklerıne ne oldu hamılelıgın devam etmıyor mu

hunger, ben üçüncü tüp bebek işlemimi 5 gün önce yaptırdım. ilkinde hiç ağrım olmamıştı ve negatif sonuç verdi. ikincisinde ağrılı bir süreç geçirdim ve pozitif çıktı. fakat 6 haftalıkken düşük yaptım. bunda ne olacak bekliyoruz işte :) düne kadar ağrım gazım vs yoktu. bugün gaz problemi yaşıyorum. umarım sen ben isteyen herkes pozitif sonuç alır. byesss

erkder arkadaşım ben bıgün aranıza yeni katıldım sende sorun neydi hangi has tedavi gördün

Back
X