• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yaptiran varmi izmir

niyeeeeeeeeeeeeeeeee kimse cvp yazmiyorrrrrrrrr

önere bilecegim bi yer yok ama bende izmir deyim ve ege üniversit. gidiyorum
sanırım asılama baslıcak bi dahi ki ay 3 sefer yapıolarmıs tutmadımı tüp bebek yapıolarmıs
cevap vermek istedim sadece

çok saol canim benim sikortam üç yillik bana yapmiyolar kalabalik oluyomu ege ilgi alaka nasil ege ünvrstsinde

bizim akraba hemsirereydi orda emekli oldu onun sayesinde gidiyorum direk doktora yoksa sıra almak zor die duydum ben
ilgilenme pek yok ama bi rahatsızlıgın varsa sonuna kadar arastırma yapıolar

ççççoooooooooooooook saol ama benim piskolojim kaldirmiyor artik tabi orasi daha iyi araştirma hastanesi ama özele gitcem yenimi başladin sen hangi aşamadasin

ççççoooooooooooooook saol ama benim piskolojim kaldirmiyor artik tabi orasi daha iyi araştirma hastanesi ama özele gitcem yenimi başladin sen hangi aşamadasin

evet senin için zor olur ben gidiyorum direk doktor muayene ediyor özel gibi
ben subat ayındaa laparoskopi oldum tek kanalım acıldıı 6 ay bekle tek kanalla hamile olan çok var dediler
ama olmadıı eylül de gel asılama yapalım
demiştiigidip gitmeme konusunda çok kararsızımm aslında özele gitmek istiyorum amao kadar para döküp
faydasını görememekden korkuyorumm açıkcası ilk gittigim doktor özeldi alsancakdaa tahliller yaptı yumurta takibi yaptı
bekle hiç sorun yok dedii benkledim olmadı dedim tekrar gittiim 350 tl kanal filmi cektii kaç ay sonraa amaliat ol belki açılır olmassa tüp bebek yaptırırsın dedi bana o yüzden güvenemiyorum artık özel doktorada

mrb tüp bebek merkezi öneren varmi lütfen artik biktim

cnm geçengün otogara giderken egetüp bebek merkezinin önünden geçtik içimden şöyle dedim eğer izmirde yaşasaydım yada egede olsaydım kesin bu hastanede tedavi olurdum diye çünki sadece tüp bebek üzerine kurulu anladığım kadarıyla hastanenin adı ve üzerindeki bebek resmide hoşuma gitmişti ;))
ben kocaeli ün.has.de tedavi görüyorum üni. has.ri çok yoğun kalabalık oluyor açıkcası..

cnm geçengün otogara giderken egetüp bebek merkezinin önünden geçtik içimden şöyle dedim eğer izmirde yaşasaydım yada egede olsaydım kesin bu hastanede tedavi olurdum diye çünki sadece tüp bebek üzerine kurulu anladığım kadarıyla hastanenin adı ve üzerindeki bebek resmide hoşuma gitmişti ;))
ben kocaeli ün.has.de tedavi görüyorum üni. has.ri çok yoğun kalabalık oluyor açıkcası..

kafamda bir sürü sorular var ay biktim valla eşim biraz yavaş davraniyor

Back
X