Tüp Bebek yaptıranlar yardım lütfen

Merhabalar tüp Bebek öncesi hangi testleri yaptırmalıyım? Genetik olarak hangi testleri yaptırdınız? Neler önerirsiniz? Aşılamalarim tutmadı tüp Bebege gecicegiz . önerilerinizi bekliyorum
Testler için tüp bebek merkezleri ile ön görüşme yapmalısınız. Orda hikayenizi öğrenip, istedikleri testleri söylüyorlar. Yine de giderken lh,tsh,fsh, prolaktin gibi adetin 2. Günü yapılan test sonuçlarınızı, amh sonucunuzu ve varsa hsg filminizi götürmeniz yararınıza olacaktır. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur 🥰

Testler için tüp bebek merkezleri ile ön görüşme yapmalısınız. Orda hikayenizi öğrenip, istedikleri testleri söylüyorlar. Yine de giderken lh,tsh,fsh, prolaktin gibi adetin 2. Günü yapılan test sonuçlarınızı, amh sonucunuzu ve varsa hsg filminizi götürmeniz yararınıza olacaktır. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur 🥰
Cok teşekkür ederim.ben onları yaptırdım. Artık doktorla birlikte karar verdik.genetigede gittim. Genetikte eksik test kalsın istemiyorum. Siz yaptırdınız mi

Tüp Bebek yaptıran arkadaşlar tedaviye başlamadan su testi muhakkak yaptır dedikleriniz neler? Nelere dikkat edeyim
Canım doktor hastanın hikayesine göre istiyo mesala benim 7 yıllık çocuk isteğı bende pko eşimde morfoloji sorunu ve 2 başarısız aşılama olunca kendi istedi kadınlarda pıhtılaşma her iki eştede kromozom testi yapılıyor bildiğim kadarıyla bizde onlar bakıldı

Canım doktor hastanın hikayesine göre istiyo mesala benim 7 yıllık çocuk isteğı bende pko eşimde morfoloji sorunu ve 2 başarısız aşılama olunca kendi istedi kadınlarda pıhtılaşma her iki eştede kromozom testi yapılıyor bildiğim kadarıyla bizde onlar bakıldı
Ben genetik e kendim gittim kromozom analiz ve y mikrodelesyon testi istedi.bunlar yeterli mi? Yaptırdın mi tüp bebeği inşallah hamile kalırız

Ben genetik e kendim gittim kromozom analiz ve y mikrodelesyon testi istedi.bunlar yeterli mi? Yaptırdın mi tüp bebeği inşallah hamile kalırız
Yaptırdım canım bugun 4.günüm bak resim attım kağıdı atmamışım bunları istemiş

Eklentiler

• 16355355178972655984417152248117.webp
    16355355178972655984417152248117.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 74
Back
X