- 11 Temmuz 2020
- 36
- 55
- 38
- 31
- Konu Sahibi Gizligizlii
-
Bu güzel bir gelişme canım tebrik ederimKızlar ilk tüp bebek denemem bugün 7.günüm ve erken gebelik testi pozitif çıktı ümitlenmelimiyim acaba ?
Tebrik ederimKızlar ilk tüp bebek denemem bugün 7.günüm ve erken gebelik testi pozitif çıktı ümitlenmelimiyim acaba ?
Bende 6.günde öğrenmiştim idrar testindeKızlar ilk tüp bebek denemem bugün 7.günüm ve erken gebelik testi pozitif çıktı ümitlenmelimiyim acaba ?
Merhaba canım, 12. Günün müydü dün?fikri olan yokmu kızlar
8.günümdü cnmMerhaba canım, 12. Günün müydü dün?
Ee erken baktırmışsın canım yükselir Allah'ın izniyle inşallah üzülme sen gönlünü ferah tut8.günümdü cnm
Tabiki hayırlı olsun.Kızlar ilk tüp bebek denemem bugün 7.günüm ve erken gebelik testi pozitif çıktı ümitlenmelimiyim acaba ?
10da da ver 12 de de takip edersin düzenli artış var mı diye?Yarın 10.günüm kan vereyim mi yoksa 12.günümü beklemeliyim kafam çok dolu
Yarın 10.günüm kan vereyim mi yoksa 12.günümü beklemeliyim kafam çok dolu
Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 10.günüm ve beta 10 dan 14 olmuş ümidim yok
son durum nedirKızlar bugün transfer gününü saymazsak 10.günüm ve beta 10 dan 14 olmuş ümidim yok
Kimyasal gebelik maalesefson durum nedir
Erken gebelik testini sbah mı yaptınız. Gününün her saatinde yapabilirmiyiz?Kızlar ilk tüp bebek denemem bugün 7.günüm ve erken gebelik testi pozitif çıktı ümitlenmelimiyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?