• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıranlar

Ezk96

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
61
12
8
25
Kızlar 4 yıldır evliyim 3 yıl gebelik elde edemedik tam tüp bebeğe başlayacakken geçen sene hamile olduğumu öğrendim ama maalesef 9 haftalıkken kaybettim. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım 7. Haftada düşük oldu zaten boş gebelikti. Benim gibi boş gebelik yaşayıp tüp bebekte kucağına alanlar var mı çok korkutuyor beni boş gebelik yaşamak Güzel şeyler duymak istiyorum 🥹neden boş gebelik oluyor onuda anlamıyorum zaten

daha yaşınız küçük demekki hamile kalabiliyorsunuz. eşiniz ve siz testlerinizi yaptırın genetik testleri de yaptırın öncelikle. histeroskopi de yapılsın belki rahim içinde bir sıkıntı görülür. kendinize biraz daha zaman tanısanız daha iyi olmaz mı

daha yaşınız küçük demekki hamile kalabiliyorsunuz. eşiniz ve siz testlerinizi yaptırın genetik testleri de yaptırın öncelikle. histeroskopi de yapılsın belki rahim içinde bir sıkıntı görülür. kendinize biraz daha zaman tanısanız daha iyi olmaz mı
25 yaşındayım evet zaten zaman tanıyoruz. Çok istiyoruz bebek sahibi olmak teşekkür ederim cevabınız için kesinlikle yaptıracağım🌸

Back
X