A anotomi Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 3.967 1.424 448 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi anotomi #1 bugün transferimin 9.günü sabah test yaptım sonuç negati bu 2.denememdi ağlamaktan gözlerimi açamıyorum çok üzgünüm nolur yardım edin bana
bugün transferimin 9.günü sabah test yaptım sonuç negati bu 2.denememdi ağlamaktan gözlerimi açamıyorum çok üzgünüm nolur yardım edin bana
sevva7 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 1.415 733 333 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi anotomi #2 anotomi .!.: bugün transferimin 9.günü sabah test yaptım sonuç negati bu 2.denememdi ağlamaktan gözlerimi açamıyorum çok üzgünüm nolur yardım edin bana Genişletmek için tıkla... merhaba canim test ucun daha erken deyilmi.doktor 12gunden sonra diyor.
anotomi .!.: bugün transferimin 9.günü sabah test yaptım sonuç negati bu 2.denememdi ağlamaktan gözlerimi açamıyorum çok üzgünüm nolur yardım edin bana Genişletmek için tıkla... merhaba canim test ucun daha erken deyilmi.doktor 12gunden sonra diyor.
A ankara12 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2013 1.275 368 123 7 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi anotomi #3 anotomi .!.: bugün transferimin 9.günü sabah test yaptım sonuç negati bu 2.denememdi ağlamaktan gözlerimi açamıyorum çok üzgünüm nolur yardım edin bana Genişletmek için tıkla... Canım, Allah sabır versin. Hayırlı, sağlıklı, analı-babalı evlat nasip etsin inşallah. Doğru zamanı Allah biliyor...
anotomi .!.: bugün transferimin 9.günü sabah test yaptım sonuç negati bu 2.denememdi ağlamaktan gözlerimi açamıyorum çok üzgünüm nolur yardım edin bana Genişletmek için tıkla... Canım, Allah sabır versin. Hayırlı, sağlıklı, analı-babalı evlat nasip etsin inşallah. Doğru zamanı Allah biliyor...