Tup bebek yaptirdim transferin 9. Gunu kanama basladi dun gece et gibi parca geldi ve kanama hala devam ediyor. Tecrubesi olan varmi?

Rose_1980

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
4
3
1
44
Merhaba,
Ben 5 kere dusuk yaptim, tum testler yapildi genetik dahil ama hepsi temiz cikti. Fakat da hep dusuk oldu. En son esimle tup bebek yaptiralim diye karar verdik. Yurtdisinda yasiyoruz ve Turkiyeye arabayla gitmis oldugumuz icin arabayla donus yaptik. 31 mayista transfer oldu. 7 haziranda yola ciktik. 9 Haziranda kanama basladi pihtilar gelmeye basladi, hafiften pembemsi kan da geliyordu. Ama son 2-3 gunde baya regl gibi kan gelmeye basladi. Dun sabah (yani 12 haziran sabah vardik eve). Gece yatdim sabah kalktigimda et parcasi gelmisti pihtiyla beraber. 11 haziranda normal test yaptim neqatif cikti. Bunun nedeni arabayla gelmem olabilirmi? Bir bilgisi olan varmi?

Tüp bebekte tutamla jeli ya da fitil kullanıyorsun negatif olmuş tutmamis adetinde bu sekilde et parçaları şeklinde olur maalesef onları atıyorsun.

Merhaba,
Ben 5 kere dusuk yaptim, tum testler yapildi genetik dahil ama hepsi temiz cikti. Fakat da hep dusuk oldu. En son esimle tup bebek yaptiralim diye karar verdik. Yurtdisinda yasiyoruz ve Turkiyeye arabayla gitmis oldugumuz icin arabayla donus yaptik. 31 mayista transfer oldu. 7 haziranda yola ciktik. 9 Haziranda kanama basladi pihtilar gelmeye basladi, hafiften pembemsi kan da geliyordu. Ama son 2-3 gunde baya regl gibi kan gelmeye basladi. Dun sabah (yani 12 haziran sabah vardik eve). Gece yatdim sabah kalktigimda et parcasi gelmisti pihtiyla beraber. 11 haziranda normal test yaptim neqatif cikti. Bunun nedeni arabayla gelmem olabilirmi? Bir bilgisi olan varmi?
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım. Bahsettiğim sekilde olmustu benimde aşılama sonrasi. Ben adet oldum zannedip doktora gitmistim aşılama tutmadi diye beta degil baska bir hormonun yuksekliginden kimyasal olduğunu söylediler. Normal adet kanamamin cok cok dışında bir kanamaydi parçalı pihtili ve cok yogun

Back
X