Tüp bebek yaptırıp başarısız olan varmı

beyhan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
6
0
86
Denizli
eşimin sperm bozukluğu ve sayı azlığından dolayı hamile kalamıyordum 2 defa aşılama yaptırdık olmadı.Geçen ayda tüp bebek yaptırdık tutmadı.Adanada tüp bebek yaptırıpda olumlu sonuç alan var mı arkadaşlar.:CüvCüv:

Bende aynı sebeplerden hamile kalamıyorum ne yazıkki tüp bebek denedim ama oda olmadı ama yerim istanbul adana değil canım inşallah ikincide güler yüzümüz Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

canım bende 3 aşılama 2 tüp beb. yaptım olmadı benimde eşimin sıperm sayısı düşük ben tedavimi ankarada yaptım ALLAH yardımcımız olsun.inşanlah ilk baharda açılan çiçekler gibi bizimde çiçeklerimiz açılır.:Saruboceq:

canım benim..

28 yaşaımdayım biri normal biri dondurulmuşlarla olumsu sonuçlanmış iki denemem var..pazar günü dört yeni embriyo transferr edildi. bakalım bekliyorum..aslına bakarsan doktorun dediğine göre olmaması için hiç bir neden yok.şu anda çünkü tüp bebekte doktorların yaptığı kaliteli embriyoyu doğru rahim kalınlığında transfer etmek..gerisi Allaha kalmış o ol demeden olmuyo açıkçası..Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

bende aynı durumdayım eşimin sperm azlığı ve şekil bozukluğu nedeniyle bizde tüp bebek denedik ama tutmadı şimdi dondurulmuşlarla deneme yapacağım ama henüz ne zaman karar veremedim bu arada bende istanbuldayım.

bende aynı durumdayım eşimin sperm azlığı ve şekil bozukluğu nedeniyle bizde tüp bebek denedik ama tutmadı şimdi dondurulmuşlarla deneme yapacağım ama henüz ne zaman karar veremedim bu arada bende istanbuldayım.

bende istanbulda denedim 3 negatif micro negatif eşim kaynaklıydı ama artık bendede yumurtalık rezervlerinde azalma başladı

merhaba, ben uzun zamandır aslında üyeyim. Sürekli tüp bebekle ilgili deneyimleri okuyorum. Biz de 3 kez aşılama yaptırdık tutmadı. 1. tüp bebek denemizi de Aralıkta yaptık o da negatif. 2. tüp bebek dememiz ise 30 martta transferim oldu embriyolar kaliteliydi 8,8,7 üç tane transfer yapıldı ama bugün sonucu aldık ve gene hüsran. Bu arada eşimin spermlerinin hareketliliğinde ve morfolojisinde bozukluk var.

canım uzuldum ..........ama inş kısa zamanda kavuşursun bebişine................kendını toparla canım.....dua ile...........

kızlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin ayrı ayrı sorunları var ama istedigimiz hep aynı şey rabbim inşl bizim dualarımızı ve bu gönülden isteyişlerimizi duyar ve bizede 1 tanede olsa evlat anne duygusunu tatırır allah hepimizin yardımcısı olsun

bende ayni derttenmuzdaribim esimde sperm harket morfoloji ve sayi bozuklugu var
ilk mikrom negatif ikiniciyi yakinda deniycem ve korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…