Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım...doktorum illa sezeryan diyor..ve 3 hafta erken alıcakmış...herşey güzel gelişirse neden normal doğum yapılmıyorki?
ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım...doktorum illa sezeryan diyor..ve 3 hafta erken alıcakmış...herşey güzel gelişirse neden normal doğum yapılmıyorki?
birde böyle birşeymi varmış:1shok:neden acaba bak bende merak ettim bebeğini inşallah hayırlısıyla dünyaya getirip büyütürsün inşallah darısı başımıza:1hug:
inşallah..Allah herkese nasip etsin...ikinci denememizde tutturduk...ama doğum olayı canımı sıkıyor...bence normal doğum hem benim için hemde bebeğim için daha iyi olur...3 hafta önceden alınıcak olması kötü....bekli herşey normal olucak...
tüp bebek tedavisi ile hamile kalan anne adayına benim bildiğim kadarıyla normal doğum vermiyorlar.uzun uğraşlar sonucu bebek sahibi olacağımız için bebeği riske atmıyorlar.bu yüzden sezeryan yapıyorlar.
tüp bebek tedavisi ile hamile kalan anne adayına benim bildiğim kadarıyla normal doğum vermiyorlar.uzun uğraşlar sonucu bebek sahibi olacağımız için bebeği riske atmıyorlar.bu yüzden sezeryan yapıyorlar.
sorun eşimdeydi...bende herşey normal.. üstelik yaşımda genç...ama normal doğumun bize yararı daha fazla..o kadar hormon iğneleri vuruluyorsunuz...üstelik bende 3..4 ayda bir kist oluşuyor...normal doğum çok daha iyi olucaktır anne sağlığın için...
bu konuyu nette ararken buldum eski tarihli ama merak ettim sayfalar pek ilerlememiş,tüp bebek gebeleri sezeryan olmak zorunda mı?
aranızda tüp gebesi olup normal doğum yapan var mı?
bu konu açılalı baya olmuş ama bende merak ediyorum ben epidural ile normal doğum düşünüyorum normal doğum kadar rahat birşey yoktur herhalde başta acı çekiyorsun ama sonrasında çok rahat oluyorsun benim bir arkadaşım sezeryandan sonra gazı çıkmadığı için 2 gün yemek yiyemedi ağrılarıda cabası başta bir yarım saat acı çekmemek için kendimizi yakmmayalım diye düşünüyorum ama hayırlısı nasip neyse o olur