Tüp bebek yaptırıp tecrube sahibi olanlar yardımcı olur musunuz

vip filoritta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
83
7
1
32
Herkese mrb arkadaslar .Allah'ım tüm anne olmak isteyenlere ve bana hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin.5 senelik evliyim . Düşükle sonuçlanan bir gebeligim oldu.1 yıl geçti aradan ve anne olmak istiyorum artık.Aşılama olmadı .Direk tüp bebek yapmak istiyorum.Duzcede oturuyorum.Siz değerli anne adaylarından bilgi almak istiyorum.1. Yaşadığım şehirde kimse yok tüp bebek yaptıktan sonra birinin yardımcı olması gerekir mı?.2 . Tüp bebek diğer gebelikler gibi olmadığını Düşükle sonuçlanır yolculuk yapılmaz diyorlar bu ne kadar doğru.3 Tüp bebek kaç gün olur,yani hangi aşamalardan geçilir. 4 rahim filmi smear testi hormon tahlillerim sonuçları bende ama . Tüp bebek yapınca yine tüm tahlilleri isterler mı.Ssk yok yeşil kartlı yım toplam maliyeti ne kadar olur.yumurta toplama işlemi ağrılı mıdır..En iyi tüp bebek merkezi Düzce Bolu da yaptıran lar var mı.Allah hepinizden razı olsun

Mrb Canm ablam tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi oldu ve ona o dönemde ben baktım az çok biliyorum o süreci.bir bakanın olsa tabi iyi olur ama illa şart değil sen dikkat et yeterki.yumurta toplama aneztesi yapılarak yapılıyo sonrasında biraz agrınız oluyo.transferden 12 gün sonrada kan tahlilinde sonuç alıyosunuz.maliyet biz istanbuldayız ilaçlar testler tedavi süreci derken 10 bin kadar tutmuştu.hastanesine göre fiyatlar değişiyo ama.inşallah sizinkide mutlu son olur

Mrb Canm ablam tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi oldu ve ona o dönemde ben baktım az çok biliyorum o süreci.bir bakanın olsa tabi iyi olur ama illa şart değil sen dikkat et yeterki.yumurta toplama aneztesi yapılarak yapılıyo sonrasında biraz agrınız oluyo.transferden 12 gün sonrada kan tahlilinde sonuç alıyosunuz.maliyet biz istanbuldayız ilaçlar testler tedavi süreci derken 10 bin kadar tutmuştu.hastanesine göre fiyatlar değişiyo ama.inşallah sizinkide mutlu son olur
Mrb Allah'ım uzun ömürler versin bebeğe.Benim yas23 pko hastasıyım .şuan maddiyat olarak o kadar yok 6 bin lira var .bende .bide ablaniz da ki problem neydi

slm tup bebege adetin 2. gunu basliyorsun hergun karnindan igne yaparak yumurtalari buyutuyorsun tahmini 10-14 gun sora yumurtalar buyuyunce anestezi esliginde toplaniyor yumurtalar benim agrim olmamisti gayet rahat gecti tum surec toplandiktan 5 gun sora transfer ediliyo yumurtalar transfer sonrasi 11. gunde sonuc belli olur o surecte dikkatli davranmak gerekir ondan sonra ben her turlu yolculugu yaptim ucak otobus vs

toplam bi 10 binigozden cikarmak lazim

slm tup bebege adetin 2. gunu basliyorsun hergun karnindan igne yaparak yumurtalari buyutuyorsun tahmini 10-14 gun sora yumurtalar buyuyunce anestezi esliginde toplaniyor yumurtalar benim agrim olmamisti gayet rahat gecti tum surec toplandiktan 5 gun sora transfer ediliyo yumurtalar transfer sonrasi 11. gunde sonuc belli olur o surecte dikkatli davranmak gerekir ondan sonra ben her turlu yolculugu yaptim ucak otobus vs

toplam bi 10 binigozden cikarmak lazim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Bende pko var acaba sizin neydi problem .

evet cnm esim azospermdi mikro tese ile sperm bulundu tup bebekle hamile kaldim darisi basina insallah
Amin canim allah razi olsun.. maşallah senin adına sevindim Rabbim sağlıkla kulağına almayi nasip etsin
Benim esimden de siringayla Sperm çekiyorlar döllenme de oluyor ama tutmuyor Sperm de sıkıntı olabilir denildi şimdi Embriyolara ngs test yapıldı 3 tanesi sağlıklı geldi nasipse 11 gün sonra transferim var

Amin canim allah razi olsun.. maşallah senin adına sevindim Rabbim sağlıkla kulağına almayi nasip etsin
Benim esimden de siringayla Sperm çekiyorlar döllenme de oluyor ama tutmuyor Sperm de sıkıntı olabilir denildi şimdi Embriyolara ngs test yapıldı 3 tanesi sağlıklı geldi nasipse 11 gün sonra transferim var

hayirlisi insallah bu sefer pozitif olucak

Kızlar bugün Opu san dobra 2. Günüm ve hala ara ara lekelenme devam ediyor. Perşembe'ye transfere çağırabilirler ve bu lekelenme geçmezse yinede transfer yapılır mı?

Back
X