Selamun Aleykum kader yoldaslarim.kimimizin durumu var yaptirabiliyoruz cok sukur ama durumu olmayip hic yaptiramayan yada bir defadan fazla deneyemeyen arkadaslarimiza yardimci olup dua almak istemezmisiniz.sahsen ben isterim.illaki buyuk meblalar olmasi gerekmiyor.damlaya damlaya gôl olur ilac parasini bile cikarsak hamd olsun.bir nevi sadaka gibide dusunebilirsiniz.ne dersiniz varmisiniz?gercekten durumu olmayanlar yazsin lutfen iyi niyeti suistimal etmeyin arkadaslar.
Canım çok iyi niyetlisin ama bu tür konular yasak malesef.
Birkaç kişi tarafından sömürüldü insanlar ve yasak maddi yardımlar.
Aslında böyle bişey ne güzel olurdu
Şimdi konunu görünce düşündümde heray onlarca kadın var para toplayıp sırayla tüp bebek yaptırılsa
Bi hastaneylede anlaşma yapılsa ne güzel olur..
Hem kimse Maddi olarak yıpranmamış olur..
neden yasakki sonucta iyi amacli birsey yapiyoruz burada yasaklamasinlar.ona bakarlarsa sokakta dilenciyede para veriyoruz ama bizden zenginler masallah.gercekten durumu olmadigina inandigimiz birine yardim etmek istiyorum ben.
Selamun Aleykum kader yoldaslarim.kimimizin durumu var yaptirabiliyoruz cok sukur ama durumu olmayip hic yaptiramayan yada bir defadan fazla deneyemeyen arkadaslarimiza yardimci olup dua almak istemezmisiniz.sahsen ben isterim.illaki buyuk meblalar olmasi gerekmiyor.damlaya damlaya gôl olur ilac parasini bile cikarsak hamd olsun.bir nevi sadaka gibide dusunebilirsiniz.ne dersiniz varmisiniz?gercekten durumu olmayanlar yazsin lutfen iyi niyeti suistimal etmeyin arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?