• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebek Yaptirmak Isteyipte Durumu Olmayanlar.............

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Selamun Aleykum kader yoldaslarim.kimimizin durumu var yaptirabiliyoruz cok sukur ama durumu olmayip hic yaptiramayan yada bir defadan fazla deneyemeyen arkadaslarimiza yardimci olup dua almak istemezmisiniz.sahsen ben isterim.illaki buyuk meblalar olmasi gerekmiyor.damlaya damlaya gôl olur ilac parasini bile cikarsak hamd olsun.bir nevi sadaka gibide dusunebilirsiniz.ne dersiniz varmisiniz?gercekten durumu olmayanlar yazsin lutfen iyi niyeti suistimal etmeyin arkadaslar.

Selamun Aleykum kader yoldaslarim.kimimizin durumu var yaptirabiliyoruz cok sukur ama durumu olmayip hic yaptiramayan yada bir defadan fazla deneyemeyen arkadaslarimiza yardimci olup dua almak istemezmisiniz.sahsen ben isterim.illaki buyuk meblalar olmasi gerekmiyor.damlaya damlaya gôl olur ilac parasini bile cikarsak hamd olsun.bir nevi sadaka gibide dusunebilirsiniz.ne dersiniz varmisiniz?gercekten durumu olmayanlar yazsin lutfen iyi niyeti suistimal etmeyin arkadaslar.

Canım çok iyi niyetlisin ama bu tür konular yasak malesef.
Birkaç kişi tarafından sömürüldü insanlar ve yasak maddi yardımlar.
:50:
Aslında böyle bişey ne güzel olurdu
Şimdi konunu görünce düşündümde heray onlarca kadın var para toplayıp sırayla tüp bebek yaptırılsa
Bi hastaneylede anlaşma yapılsa ne güzel olur..
Hem kimse Maddi olarak yıpranmamış olur..

Canım çok iyi niyetlisin ama bu tür konular yasak malesef.
Birkaç kişi tarafından sömürüldü insanlar ve yasak maddi yardımlar.
:50:
Aslında böyle bişey ne güzel olurdu
Şimdi konunu görünce düşündümde heray onlarca kadın var para toplayıp sırayla tüp bebek yaptırılsa
Bi hastaneylede anlaşma yapılsa ne güzel olur..
Hem kimse Maddi olarak yıpranmamış olur..

neden yasakki sonucta iyi amacli birsey yapiyoruz burada yasaklamasinlar.ona bakarlarsa sokakta dilenciyede para veriyoruz ama bizden zenginler masallah.gercekten durumu olmadigina inandigimiz birine yardim etmek istiyorum ben.

neden yasakki sonucta iyi amacli birsey yapiyoruz burada yasaklamasinlar.ona bakarlarsa sokakta dilenciyede para veriyoruz ama bizden zenginler masallah.gercekten durumu olmadigina inandigimiz birine yardim etmek istiyorum ben.

Aylar önce bir bayan gelip bir tanıdıgının 2kizleri oldugunu ve bakamadıgını yardıma çok ihtiyacı ldugunu yazmış.
Ve bu kişiye herkes yardım etti kimi maddi kimi kıyafet sonra kadın başka sitelerdede yardım istemiş.
Aldıgı paralarla kredi borçlarını ödemiş kıyafetleride satmış yardımı ihtiyacı olan kişiye yardım etmemiş dava açıldı sanırım
O nedenlede yasaklandı işte.
Evet zenginler canım. kendi çevrende yokmu böyle kişiler peki.
Şimdi evlat için yapılmaz ama durumu iyii olanda gelip çok fakirim diyebilir.
Aslıda bende böyle birlik olsak ne güzel diye düşündüm ama.

İnsanlar ne kadar acimasiz ve riyakar ya insanlarin iyi niyetini suistimal ediyorlar allah firsat vermesin insallah

Evet malesefki öyle herkes kendi çıkarları doğrultusnda hareket ediyor malesef.
Bende tüp bebek yaptırdım olmadı biliyorum zorluklarını maddi manevi..
Tüp bebek merkezlerinin paragözlülüğünü çaresizliğini insanların bu durum karşısındaki.
Rabbim isteyen herkese yardım etsin inşallah..
Seninde bebeklerin seninledir inşallah Hayırlı haberler alırsın..

Sagol canim allah razi olsun insallah bu sefer rabbim nasip eder ve yuzumuz guler insallah

iyi niyetliliğinden ve duyarlılıgından dolayı çok tesekkur ederım arkadasım.
bende 1 kez asılama 1 kez de tup bebek yaptırdım tup bebek tuttu ama dustu 1 aylıkdı.
maddı manevı hersekılde yıprandık ama yaradana ısyan edemeyecegım ıcın toparladm kendımı hazıranda rabbım ızın verırse tekraar dusunuyorum.
asılama yaptırdıgımda bırıyle tanıstırdım cok ıyı nıyetlı kalbı temız bır arkadas. hala gorusuyoruz.
kastamonuda ufak bı koyde yasıyor 4 kez asılama yaptırdı tutmadı yumurtalarında problem var ve esının aılesınden bu konudan dolayı cok tepkı alıyor.
eger yardım toplamayı falan dusunursenız bu arkadasıda sıralamaya alalım uygun gorursenız.
miragexmirage@hotmail.com mail adresım. arkadasın numarasını verırım ırtıbata gecebılırsınız.
rabbım hepımızın dualarını kabul etsın emeklerımıızı bosa cıkarmasın ısallah.

Elimde gonal f 450 var. Bursa'da yaşayan birine vermek istiyorum . Dua etsin yeter.isteyen olursa özelime yazsın ve ev telini bıraksın.ozelden mesaj atma hakkına sahip değilim.
Bursa'da ikamet edecek
Ev teli
Mail adresini bırakması yeterli

arkadaşım ilaçlar duruyormu elinde benimde gonalf ye ihtiyacım var,maddi olrak zor durumdayız sitenin bir çok yerinde beni görebilirsiniz fellik fellik ilaç arıyorum yanlız ben izmir'deyim.yardımcı olursanız sevinirim.rabbim sağlık ve huzur versin inşallah.bizim gibi darda olanlara elini uzatan yardımcı olan siz kardeşlerimizede o güzel gönlünüze göre versin her istediğinizi inşallah.

Back
X