Tüp bebek yardım

caprediem86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
302
169
53
37
Merhaba hanımlar 2. tüp bebek denememde gecen hafta denememde pozitifi gördük 10.gün 269 12. gün 669 oldu şuan 4 haftalık hamileyim bugün hafif kırmızı leke geldi doktora bilgi versem mi bilemedim bu durumu yaşayanlar varmı aranızda doktor güzel demişti haftaya cumartesi kese için çağırmışlardı

Merhaba hanımlar 2. tüp bebek denememde gecen hafta denememde pozitifi gördük 10.gün 269 12. gün 669 oldu şuan 4 haftalık hamileyim bugün hafif kırmızı leke geldi doktora bilgi versem mi bilemedim bu durumu yaşayanlar varmı aranızda doktor güzel demişti haftaya cumartesi kese için çağırmışlardı
Kesinlikle haber verin. Hatta kan renginde ise bi acil kadın doğuma gidebilirsiniz. Kötü bi sey olduğundan değil fakat lekelenme kanama durumlarında ilac desteği almak gerekiyor. Tüp doktorunuza msj atın ve hastahaneye gitme durumunu da danışın. Progestan kullandığınızı düşünüyorum tedavili olduğu için. O ilacı aksatmayin

Kesinlikle haber verin. Hatta kan renginde ise bi acil kadın doğuma gidebilirsiniz. Kötü bi sey olduğundan değil fakat lekelenme kanama durumlarında ilac desteği almak gerekiyor. Tüp doktorunuza msj atın ve hastahaneye gitme durumunu da danışın. Progestan kullandığınızı düşünüyorum tedavili olduğu için. O ilacı aksatmayin
Açık pembe rengindeydi az öncede karnıma keskin ağrı girdi progestan vermediler doğal siglusla yapıldı tedavı çözülmüş embriyo

Açık pembe rengindeydi az öncede karnıma keskin ağrı girdi progestan vermediler doğal siglusla yapıldı tedavı çözülmüş embriyo
Ya burda oyalanmayin bence tüp bebekle olmus onca zahmet eziyet cekmissiniz hemen bı acile gidermisiniz.kotu birşey yoktur ama bence bı kontrolden gecin

Ya burda oyalanmayin bence tüp bebekle olmus onca zahmet eziyet cekmissiniz hemen bı acile gidermisiniz.kotu birşey yoktur ama bence bı kontrolden gecin
Destekleriniz için tesekkür ederim ama lekelenme ikindi namazı vaktine yakın geldi şuanda gelen giden bişey yok acile gitsem ne yapacaklar biz keseyide görmedik henüz

Doğal siglusu bilmiyorum fakat tedavili gebeliklerde progestan desteği şart. Siz doktora msj atın ve oyalanmadan acile başvurun. Eger devlete giderseniz acil kadın doğum doktoruna bulursunuz. Bazı ozellerde kadın doğum doktoru yok. Oyalanmadan gidin bakılsın.

Destekleriniz için tesekkür ederim ama lekelenme ikindi namazı vaktine yakın geldi şuanda gelen giden bişey yok acile gitsem ne yapacaklar biz keseyide görmedik henüz
Belki yerlesme kanamasi yaşıyorsunuz belki düşük tehdidi var. Her ihtimalle de el el üstünde oturup beklemek manasız. En yakın zamanda ilgili hekime gitmeniz gerek.
Bende tüp bebek ile gebeyim kese görünmeden beta takibi sırasında haftanın 3 günü acile gittim çeşitli sebeplerle. En ufak sancim olsa gittim acile. Gitmezseniz de siz bilirsiniz

Ya bence napicaklar ne edecekler demeyin sizi strese sokmak istemiyorum ama bende tüp bebekle evlat sahibi olmaya calisiyorum maddi manevi zorlugunu biliyorum istiyorumki sizde bu yolla gebe kalmissiniz bı sıkıntı olmasın en azından bı baktirin içiniz rahat etsin.ama yok diyorsaniz da siz bilirsiniz

Ya bence napicaklar ne edecekler demeyin sizi strese sokmak istemiyorum ama bende tüp bebekle evlat sahibi olmaya calisiyorum maddi manevi zorlugunu biliyorum istiyorumki sizde bu yolla gebe kalmissiniz bı sıkıntı olmasın en azından bı baktirin içiniz rahat etsin.ama yok diyorsaniz da siz bilirsiniz
Allah razı olsun çok sağolun hemen gidiyorum

Geçmiş olsun inşallah kötü bir durum yoktur. Mutlaka doktorunuza söyleyin ve acile ya da kadın doğum hastanesi vs varsa gidin. Aklınız takılmaz hiç değilse. Lekelemedir inşallah. Tüp bebeklerde genelde riskli hamilelik oluyor dikkat etmek lazım.

Tabi ki de haber ver

Allah razı olsun çok sağolun hemen gidiyorum
Allah sizlerden razı olsun çok yardımcı oldunuz hamd olsun sorun yok kese oluşmuş sizede Rabbim tez zamanda nasip eylesin.Bizde 6 yıl bekledik 2 negatif aşılama 1 tüp negatif vakti zamanı gelince hersey oluyor hiç ümitsiz olmadık.Sizede bol bol dua ediyoruz sağlıkla kalın

Ohhhhh beeee şimdi rahatız işte bak🥰🥰 inşallah canım benim gibi evlat hasreti ile yanıp tutuşan tüm kadınlara rabbil tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin.hamilesiniz lütfen isteyen hepimiz için duan ediniz❤️

Ohhhhh beeee şimdi rahatız işte bak🥰🥰 inşallah canım benim gibi evlat hasreti ile yanıp tutuşan tüm kadınlara rabbil tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin.hamilesiniz lütfen isteyen hepimiz için duan ediniz❤️
Her zaman dualarımızdasınız Allah duayı yaptırmaya izin veriyorsa muhakkak kabul olucağına murat etmiştir.Biz vakti zamanı bilemiyoruz paniğe kapılıyoruz ama günü gelince hepimiz bebeciklerimizi kucağımıza alacağız Allah yardımcınız olsun

Zaten kanama dedikleri lekelenme tarzi oluyor kesinlikle kontrol edilmeli

Back
X