Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gittin mi bende onu düşünüyorumArkadaşlar acil doktor yasemin çekmeze gitmiş olan tecrübe edinmiş olanlar varsa lütfen yazabilir mi
Merhaba canım ben Medipol megada başladım doktor Aysu akça çok memnun kaldım sigorta da var tüp bebek yarı yarıya geldi ilaçlar da 7 bin tl tuttu o ilaçlara 60 bin vermek insanın içini yakıyor devlerin kesinlikle sigortasız da destek olması gerek . Üç rapor hakkı oluyor bu doktorla devam edeceğim Amh düşük olduğu için yolum zor ama doktor çok ilgili detaylara bakıyorCanım gittin mi bende onu düşünüyorum
Canm inşallah pozitif güzel sonuçlar alırsın gerçekten dediğin gibi 60 bin nere 7 bin nere. Ben fakülte yi arayip rapor çıkartmak istedigimi söyledim dediki rapor sadece bizim hastanemiz için geçerli başka hastanede karşılamaz falan çok saçma geldi. Bide rapor çıkartmak birkaç ayı buluyor Muş o yüzden maalesef benm başlamam gerekiyorMerhaba canım ben Medipol megada başladım doktor Aysu akça çok memnun kaldım sigorta da var tüp bebek yarı yarıya geldi ilaçlar da 7 bin tl tuttu o ilaçlara 60 bin vermek insanın içini yakıyor devlerin kesinlikle sigortasız da destek olması gerek . Üç rapor hakkı oluyor bu doktorla devam edeceğim Amh düşük olduğu için yolum zor ama doktor çok ilgili detaylara bakıyor
Merhabalar,medipol mega tüp bebek için heyet raporu veriyormu yoksa raporu başka hastaneden mi aldınız?Merhaba canım ben Medipol megada başladım doktor Aysu akça çok memnun kaldım sigorta da var tüp bebek yarı yarıya geldi ilaçlar da 7 bin tl tuttu o ilaçlara 60 bin vermek insanın içini yakıyor devlerin kesinlikle sigortasız da destek olması gerek . Üç rapor hakkı oluyor bu doktorla devam edeceğim Amh düşük olduğu için yolum zor ama doktor çok ilgili detaylara bakıyor
Canım ssknız varsa üç kere indirimli yapma hakkı var istanbulda mısınız gerçekten ben çok memnun kaldım doktorumdan hastaneden en azından psikolojik olarak iyi hissettirdi gerisi Allaha kalmışCanm inşallah pozitif güzel sonuçlar alırsın gerçekten dediğin gibi 60 bin nere 7 bin nere. Ben fakülte yi arayip rapor çıkartmak istedigimi söyledim dediki rapor sadece bizim hastanemiz için geçerli başka hastanede karşılamaz falan çok saçma geldi. Bide rapor çıkartmak birkaç ayı buluyor Muş o yüzden maalesef benm başlamam gerekiyor
Hayır öyle bir şey yok canım ssk varda sanırım 900 prim günü gerekli o zaman üç kere indirimli yapıyorsunuz histereskopi ile toplam 74 bine denk geldiMerhabalar,medipol mega tüp bebek için heyet raporu veriyormu yoksa raporu başka hastaneden mi aldınız?
Nerde oturuyorsun İstanbul dışı mıCanm inşallah pozitif güzel sonuçlar alırsın gerçekten dediğin gibi 60 bin nere 7 bin nere. Ben fakülte yi arayip rapor çıkartmak istedigimi söyledim dediki rapor sadece bizim hastanemiz için geçerli başka hastanede karşılamaz falan çok saçma geldi. Bide rapor çıkartmak birkaç ayı buluyor Muş o yüzden maalesef benm başlamam gerekiyor
Nasıl ya anlamadım siz devlet Hastanesi'nde rapor çıkarmadan mı SSK indiriminden faydalandınız yani böyle bir şey mümkün mü ben tam olarak bilmiyorum ama benim bildiğim devlet hastanesi rapor çıkartıyor tüp bebek hastası olduğuna dair sonra ondan sonra hangi hastaneye gidersen SGK ile çalışan indirim sağlanıyor diye biliyorum ama raporun olması gerekiyor diye biliyorumCanım ssknız varsa üç kere indirimli yapma hakkı var istanbulda mısınız gerçekten ben çok memnun kaldım doktorumdan hastaneden en azından psikolojik olarak iyi hissettirdi gerisi Allaha kalmış
Evet İstanbul dışındayım da önce İstanbul'a gelmeyi düşündüm sonra baktım ki yakın şehirlerde de memnun olunan Doktorlar var bahçeci falan dedim ki İstanbul'a gelmeye gerek yok orada ev tutmaya vesaire parası var bir de zor oluyor uzak şehirden gelince Ama senin söylediğin hiçbir rapor olmadan eğer ki böyle bir imkan varsa mantıklıNerde oturuyorsun İstanbul dışı mı
Ben histeroskopiye sadece 60 bine yaptımHayır öyle bir şey yok canım ssk varda sanırım 900 prim günü gerekli o zaman üç kere indirimli yapıyorsunuz histereskopi ile toplam 74 bine denk geldi
Bu arada canım sen galiba üniversite Hastanesi'ne gidiyorsun değil mi oradan rapor falan çıkarmadan mı bu işlemler yapıldı ki çünkü normalde başka üniversite hastanelerinde önce rapor çıkartıyorlar yani tüp bebeğe uygun olup olmadığın hakkında bu raporda 2-3 ayı buluyor yani sende rapor çıkarmadan direk indirim yapılmışsa güzel sende rapor çıkarmadan direk indirim yapılmışsa güzel muhtemelen hastane rapor sürecini yürütmüştür hazırlanmıştır senin haberin yoktur çünkü raporsuz indirimden yararlanılmıyor maalesef evet dediğin gibi 900 gün prim şartı oluyor 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olmak gerekiyor a m h v sperm sayısı falan bakılıyor ona göre rapor hazırlanıyor normalde bu rapor bazen 2-3 ayı bulabiliyor bazen daha hızlı olabiliyob Büyük ihtimal hastane raporunuzu hemen hazırlamış ve siz farkında olmamışsınız söylememişler bu yönden iyiNerde oturuyorsun İstanbul dışı mı
Canım bağcılar Medipol mega hastanesi ara bir istersen biz bilmiyorduk konuşurken doktor söyledi hiç devlet hastanesine gitmeden özel hastane burası sağlıyormuş istersen bir araştır sorEvet İstanbul dışındayım da önce İstanbul'a gelmeyi düşündüm sonra baktım ki yakın şehirlerde de memnun olunan Doktorlar var bahçeci falan dedim ki İstanbul'a gelmeye gerek yok orada ev tutmaya vesaire parası var bir de zor oluyor uzak şehirden gelince Ama senin söylediğin hiçbir rapor olmadan eğer ki böyle bir imkan varsa mantıklı