tüp bebek yatircam ne gibi işlemler oluyor

geoz22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
65
32
18
Merhabalar 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldrda meleğim bekliyorum ama kısmet olmadı tüm kontroller yapıldı polikistik overim var ayrıca tüplerimde tkali tüp bebek dendi nasıl bi işlemler oluyor acaba bnm gibi olan varmı hem polikisti olup hemde tüpleri tikali olan adetleri 4 aya 1 olurum yumurtama zarar veririm tüp bebek şansına elimden gitsin istemiyorum yardım edin lutfen

canım ben bıldıgım kadarıyla anlatım adetın 3 gunu gıdıyorsun ılac ıgne tedavıse baslanıyor yumurtalar olgunlasınca catlatma ıgnesı vuruluyor 36 saat sonra sanırım yumurtalar toplanıyor esındednde semen alıp dolluyorlar yumurtaları en saglıklıları tırasnver edılıyor ben boyle bılıyorum on gorusme yaptım merkezle mayısta baslıcam bende polıkstlık over hastasıyım

canım ben bıldıgım kadarıyla anlatım adetın 3 gunu gıdıyorsun ılac ıgne tedavıse baslanıyor yumurtalar olgunlasınca catlatma ıgnesı vuruluyor 36 saat sonra sanırım yumurtalar toplanıyor esındednde semen alıp dolluyorlar yumurtaları en saglıklıları tırasnver edılıyor ben boyle bılıyorum on gorusme yaptım merkezle mayısta baslıcam bende polıkstlık over hastasıyım

Inşallah yuzumuz guler artikta meleklerimiz gelir on gorusmeye gidicem bnde yarin on gorusme nasil geciyo labartarlari faln gosteriyolarmi

Back
X