• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK YOLCULARI ÖNCESİ VE SONRASI TECRUBELERINIZLE BUYRUN SOHBETE

xeda

rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
3.656
95
116
SLM KADER ARKADAŞLARIM ANNELIK DUYGUSUYLA DENENMEDIK YOLLAR BIRAKMAYAN SULTANLAR GELIN ANNE OLMAK ICIN PİSKOLOJIK VE HER TURLU TECRUBENIZLE SIZLERIN ENGİN BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR VE BELKI IHTIYACI OLAN HERKEZE FAYDANIZ OLCAK ...... BEN 28 YAŞINDA SEKIZ YILDIR EVLIYIM BI KAYIP GEBELIGIM VAR ESIMDE VARIKÖSEL VAR BENDE ÇIKOLATA KISTI HEVESLE HEYCANLA YORUMLARINIZI BEKLIYORUMM :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:TÜP BEBEK ÖNCESI ÖNEMLI BILGILER NEDIR:cool::cool::cool:

Selam sizede. Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallahsuan gittiğim klinikte memnun depili o yuzden başka bi doktor la görüşmek için randevu aldım. Rabbim bu zorlu yolculukta hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar nasılsınız 2015 tüp bebek düşünenler ve tedaviye başlamış olanlarr :KK69::KK69::KK69::KK69:

Selam sizede. Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallahsuan gittiğim klinikte memnun depili o yuzden başka bi doktor la görüşmek için randevu aldım. Rabbim bu zorlu yolculukta hepimizin yardımcısı olsun
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah muaffak olursun canım nerde yaptırıcan

Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah muaffak olursun canım nerde yaptırıcan
Amin hepimizin yardımcısı olsun Rabbim. Ben ankarada gurgan kiliniğe gidiyorum 2 aydır ama memnun degilim o yuzden doktor değiştircem karar verdim. İyi bi doktor arıyorum ankarada başkent üniversitesinde doç. Dr. Göğşen önalanı duydum randevu aldım ondan yarın sabah bakalım gidicem ne diycek hayırlısı hakkımızda. Sen nerde tedavi goruyorsun durumun nedir.

BEN SUADA BEKLEMEDEYİM RAHİM FILMI CEKTIRICEM ADETIMI BEKLIYORUM TÜP BEBEK ÖNCESİ HAZIRLIK DIYELIM

BEN SUADA BEKLEMEDEYİM RAHİM FILMI CEKTIRICEM ADETIMI BEKLIYORUM TÜP BEBEK ÖNCESİ HAZIRLIK DIYELIM
Anladım canım bende geçtiğimiz çarşamba gunu çektirdım hsg yi tüplerimden birtanesini kapalı çıktı zaten 2 ay önce de ilk gittiğim doktorda Laparoskopi ameliyatı olmuştum tüplerimin ikisininde kapalı oldugunu soylemişti zaten oyle soyleyince tüp bebeğe başvurmak zorunda kaldım birde polikistik overliyim ben bilbilmiyorum bakalım ya kafam çok karışık. Senin sorunun neydi canım.

EŞİMDE VARİKÖSEL VAR MORFOLOJİMİZ 1 SAGLILKI BI GEBELIK ICIN TÜP BEBEGE GIDICEM BENIDE INCELIYORLAR INŞALLAH BI ENGEL CIKMAZ

SLM KADER ARKADAŞLARIM ANNELIK DUYGUSUYLA DENENMEDIK YOLLAR BIRAKMAYAN SULTANLAR GELIN ANNE OLMAK ICIN PİSKOLOJIK VE HER TURLU TECRUBENIZLE SIZLERIN ENGİN BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR VE BELKI IHTIYACI OLAN HERKEZE FAYDANIZ OLCAK ...... BEN 28 YAŞINDA SEKIZ YILDIR EVLIYIM BI KAYIP GEBELIGIM VAR ESIMDE VARIKÖSEL VAR BENDE ÇIKOLATA KISTI HEVESLE HEYCANLA YORUMLARINIZI BEKLIYORUMM :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:TÜP BEBEK ÖNCESI ÖNEMLI BILGILER NEDIR:cool::cool::cool:
Mrb öncelikle sayfan hayırlı olsun,inşlh sana ve herkese faydalı olur.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmısın, herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh.bende Ankara Gürgan klinikte tedavi oldum şuan 10 haftalık hamileyim çok şükür elhamdülillah, bu süreçte en önemli şey yüksek moral,pozitif olmak ve kendini kesinlikle yormamak gerisini doktor yapıyor zaten, ben hala hiçbir iş yapmıyorum, biraz ayaklandın kanamam oldu:(

Amin hepimizin yardımcısı olsun Rabbim. Ben ankarada gurgan kiliniğe gidiyorum 2 aydır ama memnun degilim o yuzden doktor değiştircem karar verdim. İyi bi doktor arıyorum ankarada başkent üniversitesinde doç. Dr. Göğşen önalanı duydum randevu aldım ondan yarın sabah bakalım gidicem ne diycek hayırlısı hakkımızda. Sen nerde tedavi goruyorsun durumun nedir.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım, bende Gürgan klinikte tedavi oldum ve halen oraya devam ediyorum,ilk denemem çok şükür pozitif , neden memnun olmadığını merak ettim, bekleme sıkıntısı var onu biz yarım saat geç giderek çözdük,hemşiremizden bi süre sonra memnun kalmadık ve değiştirdik , onun dışında alptekin hocam gerçekten iyi bir doktor, bize karşı davranışdan bahsetmiyorum bilgi, başarı anlamında, inşlh hakkınızda hayırlı olan çıkar karşınıza

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım, bende Gürgan klinikte tedavi oldum ve halen oraya devam ediyorum,ilk denemem çok şükür pozitif , neden memnun olmadığını merak ettim, bekleme sıkıntısı var onu biz yarım saat geç giderek çözdük,hemşiremizden bi süre sonra memnun kalmadık ve değiştirdik , onun dışında alptekin hocam gerçekten iyi bir doktor, bize karşı davranışdan bahsetmiyorum bilgi, başarı anlamında, inşlh hakkınızda hayırlı olan çıkar karşınıza
Ya canım cok ilgisiz geldiler bana hemşireler de keza oyle zaten timur hocayı ilk gittigidiyor gördüm bidaha görmedim. Muayene bile etmedi o da zaten konustuk gönderdi. Alptekin hoca muayene etti hep ya bişey sormak istiyorum konuşmuyorum bile hemşire kapıyı gösteriyo çıkın diye zaten sakın bi halde oluyorum soracaklarımıda unutuyorum o arada doğru düzgün beni tatmin edici acıklama yapan olmadı nasıl bi yol izliyoz tahlil istiyorlar yaptır gel ara soyle diyorlar niçin yaptırıyoruz acıklama yok oyle yani ısınamadım bi türlü. Bilmiyorum acıkcası kafam cok karısık. Senin sorunun neydi benim tüplerimden bir tanesi acık digeri kapalı polikistik overliyim. tüp bebek demi seninde ilk denemede tutmasına cok sevindim. Rabbim banada nasip eder insallah nekadar odedınız nasıl bir yol izlendi sende bana bilgi verirmisin lütfen cok ihtiyacım var cvpını bekliyorum şimdiden tesekkür ederim

Mrb öncelikle sayfan hayırlı olsun,inşlh sana ve herkese faydalı olur.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmısın, herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh.bende Ankara Gürgan klinikte tedavi oldum şuan 10 haftalık hamileyim çok şükür elhamdülillah, bu süreçte en önemli şey yüksek moral,pozitif olmak ve kendini kesinlikle yormamak gerisini doktor yapıyor zaten, ben hala hiçbir iş yapmıyorum, biraz ayaklandın kanamam oldu:KK43:
Canım Rabbim tamamına erdirsin Hayırlısı yla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Senin ilk tüp bebek denemenmiydi nasıl bi süreçti nasıl nekadar sürdü Tedavin nekadar ücret ödediniz. Bilgi verirmisin bana biraz rica etsem cvplarını bekliyorum

Ya canım cok ilgisiz geldiler bana hemşireler de keza oyle zaten timur hocayı ilk gittigidiyor gördüm bidaha görmedim. Muayene bile etmedi o da zaten konustuk gönderdi. Alptekin hoca muayene etti hep ya bişey sormak istiyorum konuşmuyorum bile hemşire kapıyı gösteriyo çıkın diye zaten sakın bi halde oluyorum soracaklarımıda unutuyorum o arada doğru düzgün beni tatmin edici acıklama yapan olmadı nasıl bi yol izliyoz tahlil istiyorlar yaptır gel ara soyle diyorlar niçin yaptırıyoruz acıklama yok oyle yani ısınamadım bi türlü. Bilmiyorum acıkcası kafam cok karısık. Senin sorunun neydi benim tüplerimden bir tanesi acık digeri kapalı polikistik overliyim. tüp bebek demi seninde ilk denemede tutmasına cok sevindim. Rabbim banada nasip eder insallah nekadar odedınız nasıl bir yol izlendi sende bana bilgi verirmisin lütfen cok ihtiyacım var cvpını bekliyorum şimdiden tesekkür ederim
Timur hocayı bizde dahil herkes ilk muayenede görüyor evet,ilk tahlillerimiz,testlerimizi toplantı yapıp nasıl bir yol izleneceğini timur hoca belirliyor,sonuçta alptekin hocayı,embriyologları seçen timur hoca,yani önce ekibe güvenmek gerekiyor,timur hoca bizi görmesede tedavileri takip ediyor,kritik kararları o veriyor,hemşireleri takmıyorum bile,sormak istediklerimi soruyorum okadar,alptekin hocaya muayeneden sonra eşimle oturup bilgi almak istediğimizi söyledim birkaç defa hepsinide kabul ettiler,ne yapıldı,nasıl yapıldı hepsini soruyoruz,çok güzel ve sakin bir şekilde cevaplıyor adam ama şu var sen istekde bulunmadan gelin bilgi verelim demiyorlar tabi,onlar için bütün süreçler sıradan,biz eşimle her ayrıntıyı kovalıyoruz ve pozitif olmak çoooookkk önemli...... bizde sebepsiz infertilite var,bundan önce kıbrıstaydık orada başladım tedaviye neredeyse iki yıl olacak,tek yumurtam çatlıyordu ama malesef sonuç hep negatifti,buraya gelince hep dua ediyordum Allahım hayırlı bir doktor çıkar karşımıza diye hiç tanımadığımız biri arkadaş vesilesiyle hocaların hocası timur hoca dedi bizde ya Allah deyip başladık,inandık,içimizde sonsuz bir inanç vardı hep olacak diye çok şükür elhamdülillah,inşallah kucağımızada almak nasip olur,sizlerinde en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız inşlh,bana uzun protokol uygulandı,yumurta büyütme,toplama,transfer ve hala hibor iğneye devam ediyorum...merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarım... hep pozitif olun lütfen

Canım Rabbim tamamına erdirsin Hayırlısı yla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Senin ilk tüp bebek denemenmiydi nasıl bi süreçti nasıl nekadar sürdü Tedavin nekadar ücret ödediniz. Bilgi verirmisin bana biraz rica etsem cvplarını bekliyorum
aminnn..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...benim ilk denemem ama daha önce haplarla,iğnelerle yumurta büyütüp normal yollarla çok denedik olmadı,bizde tüp e karar verdik,tedavim 16 eylülde başladı,28 ekimde transfer yapıldı.ücreti toplam ne kadar harcadık şuan bilmiyorum ama daha sonra net hesaplayıp söylerim,çoookkk gitti tabi:) bizim klinic biraz pahalı ama değdi çok şükür, 5 yumurtamıda dondurduk onunda yıllık 800 tl ücreti var.ben ilk günden bu yana bu forumlarla zaman geçirdim,çok şey öğrendim arkadaşlardan onun için hala buradayım,desteğe ihtiyacı olanların yanında olmak istiyorum...

Back
X