• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yolculuguna gözyaslarıyla merhaba

bendeaynı duygular içerisin deyim biliyorum çok zor bir durum allah yardım cın olsun ben başladım şim di ilaçlar kullanıyorum.bende tutarmı tutmazmı diye çok huzursuzum ama şuna inanıyorum allah dilerse olur dilemezse olmaz bunu öğren menin tek bir yolu var denemek oturup niye olmuyor diye ağlamaktansa yapılacak herşeyi yaptım amaolmadı demek bence daha mantıklı olacaktır eminim denemekten korkmayın inanın bu işe bir yerden başlamak lazım önemli olan başlamak zaten gerisi ken diliğinden geliyor hepimize hayırlı hamişleralah kolaylık versin inşaallahhayılı haberlerini yazarsınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

allah yardımcın olsun canım ben deaynı duygular içerisindeyim ama ben başladım iki gündür ilaçlar alıyorum tutucak tutmayacak diye bir şey düşün mek düşünmüyorum sadece rabbim dilerse olur dilemezse olmaz diyye düşünüyorum tutuptutmayacağını öğrenmenin tek yolu denemek hiç birşey yapmamaktansa biyerlerden başlamak lazım başlayın cada sonu bir şekilde gelecektir inşaallah hayırlı bir sonuç olur enkısa zamanda çocuğunu yada çocuklarını alırsın kucağına allah yardımcımız olsun hepimizin

Back