• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yönteminde sahtekarlıklar olur mu nasıl güveneyim :(

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.481
117
688
kızalr ben 3 kez aşılama yaptırdım artk tüp istiyorum mart nisanda yaptırmayı istiyorum :)
ama kızlar akılmda çok kötü şeyler geçiyorrr :( sakın saçma demeyin
ben çocukken arenayı izliyordum herkesin spermleini ymurtlaraınmı karıştırmışlardı o zamnalr
o yüzden bu vesvese beni bıırakmıyor nasaıl güveneyim beni aydınlatır mısınız

sevdalınka canım bence sacma sen bunlarla aklını bulandırma .oyle olsa herkes ılk denemde hamıle kalırdı hemen.oyle bırseyın agır sorumlulugunu alamzlar.sen bebegın dogduktan sonra bebgıne ve babasına yada kendıne dna testı yaptırırsan ne olurlar.bunu goze alamazlar.bende nısan mayıs gıbı bsalıycam tupbebege.sımdı puruzlerı yok etmeye calısıyoruz.hayırlısı olsun canım inşallah bızımde meleklerımız gelır bızı hıc bırakmaz.

yok cnm öyle şey olmaz sen kafana takma. biz tüp bebek tedavisindeyiz hele iğnelere başlayınca sürekli kontrole çağırıyorlar her gün yumoşları ölçüyorlar. öyle olmuş olsaydı neden herkese bu eziyeti çektirsinler ki. mesela geçenlerde birisinin transferi iptal edildi bölünme gerçekleşmemiş. yani tedaviye başvuran çiftler söz konusu. eğer erkeğin spermi yoksa tese ile arıyorlar ona göre yapıyorlar. sen kafanı takma bir an önce başla tedavine

merkezlerin etik değerleri var skandallarla tüm kariyerini mahvetmeyecek doktorları var gereken dikkati sarfederek çalıştıklarına inanıyorum. herşey adım adım yapılıyor bu titizliği hissediyosun. merkez seçiminde bizde gereken dikkati gösterirsek sorun kalmaz. bu tür güvensizlikleri tecrübe ile aşabilirsin uzaktan dedikodulara inanmak yersiz .
ona bakarsan doğumdan sonrada bebekleri karıştırırlar hepsi aynı yere konuluyor, ona bakarsan aşılamada önce sperm alınıyor sonra işlem yapılıyor oda karışabilir yani bu güvensizliklerin sonu yokki.

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar inanki rahatladM :)
BUNLARI KENDİMDE DÜŞÜNYORUM OLMAYACAĞINIbiliyorum ama başkalarından duymadan rahatlayamazdım :)

sevdalınka canım bence sacma sen bunlarla aklını bulandırma .oyle olsa herkes ılk denemde hamıle kalırdı hemen.oyle bırseyın agır sorumlulugunu alamzlar.sen bebegın dogduktan sonra bebgıne ve babasına yada kendıne dna testı yaptırırsan ne olurlar.bunu goze alamazlar.bende nısan mayıs gıbı bsalıycam tupbebege.sımdı puruzlerı yok etmeye calısıyoruz.hayırlısı olsun canım inşallah bızımde meleklerımız gelır bızı hıc bırakmaz.

hazel inşalalh canım
bizde sorun yok ama bebk gelmedi artık tüp bebk istiyoruz bakalım hayırlısı belki AlLah 2 tane verir belki :)
BEN ANKARADA YAPTIRCAM AMA başka yerde görev yapıyorum O YÜZDEN TAKİPLERİ üniversitede yaptırcam transfefrde ve yumurta toplamada gelcem :)umarım sorun olmaz keşke yakınımda t,p bebk yeri olsa ama yok yazı da beklemek istemiyorummmm

Back
X