Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNm ben ilk tdv kendim karşıladım şimdi de kendim karşılıyorum. Bürüksel Tüp bebek merkezinde yaptırıyorum cnm donmus embriyo transferi olacak inşallah ilaçlara başladım Rahmi kalinlastirmak için.Sen ne dusunuyorsunAleykum selam cnm ..Amın insallah bende çok istiyorum. nerde yaptiriyorsun tedaviyi 2.ci cocuk için devlet yine odeme yapiyormu tamamen kendimizi karşılıyoruz bilgin varmi
Canım insallah olur umut olduğu sürece hersey olur Allah'ın izni ileTesekkur ederim tabiki denemeye deger.eger maddi manevi toparlanabilirsem bende dusunuyorum tekrar ins olur sizlerinde bana da umut olur
CNm insallah başlarsın ve pozitif sonuçlar alirsinHm biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık4.ude tutmuştu ilk 2sini devlet yardımı olmuştu son 2sinide kendimiz karsilamistik ...yine aynı yere yaptircaz galiba .esimde azosperm var Kaan aydos hoca bu konuda çok iyi diye yine oraya gitcez, dondurulmuş yoktu bizim malesef