Tüp bebek yöntemiyle 2.kez anne olmayı düşünenler

Meleekk3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
302
255
33
38
Tüp bebekle sahip olduğum 4 buçuk yaşında oğlum var kardeş yapmayı dusunuyoruz ama kaygılarım var ..oğlum biraz nazlı bana duskun ..bu süreçte oglumla zorlanirmiyim diye düşünüyorum tedavi aşamasında ..

Slm canım benim oğlum da 5 yaşinda ben başladım tedaviye.Kardeşleri olsun onlarla vakit geçirsin istiyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip eder:anne::KK46:

Aleykum selam cnm ..Amın insallah bende çok istiyorum. nerde yaptiriyorsun tedaviyi 2.ci cocuk için devlet yine odeme yapiyormu tamamen kendimizi karşılıyoruz bilgin varmi

Aleykum selam cnm ..Amın insallah bende çok istiyorum. nerde yaptiriyorsun tedaviyi 2.ci cocuk için devlet yine odeme yapiyormu tamamen kendimizi karşılıyoruz bilgin varmi
CNm ben ilk tdv kendim karşıladım şimdi de kendim karşılıyorum. Bürüksel Tüp bebek merkezinde yaptırıyorum cnm donmus embriyo transferi olacak inşallah ilaçlara başladım Rahmi kalinlastirmak için.Sen ne dusunuyorsun

Hm biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık4.ude tutmuştu ilk 2sini devlet yardımı olmuştu son 2sinide kendimiz karsilamistik ...yine aynı yere yaptircaz galiba .esimde azosperm var Kaan aydos hoca bu konuda çok iyi diye yine oraya gitcez, dondurulmuş yoktu bizim malesef

Merhba.benimde tup bebekle bir oglum var.kasim ayinda bir tup bebek denemem oldu kimyasal gebelik oldu maalesef hala toparlanamadim.cok istemistim bir kardesi olsun.

Geçmiş olsun inşallah Allah nasip eder .böyle bidurumla karşılamaktan korkuyorum ama şansımı da denemek istiyorum

Tesekkur ederim tabiki denemeye deger.eger maddi manevi toparlanabilirsem bende dusunuyorum tekrar ins olur sizlerinde bana da umut olur

Hm biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık4.ude tutmuştu ilk 2sini devlet yardımı olmuştu son 2sinide kendimiz karsilamistik ...yine aynı yere yaptircaz galiba .esimde azosperm var Kaan aydos hoca bu konuda çok iyi diye yine oraya gitcez, dondurulmuş yoktu bizim malesef
CNm insallah başlarsın ve pozitif sonuçlar alirsin

Benimde kızım 4 yaşına gircek
2 ay önce dondurulmuş ile denedim düşük oldu .. bu ay yine yaptırıyorum busefer dondurulmuş kalmadı baştan olcak 2 gün sorma trasnferim var aksilik olmazsa inş nasip olur hayırlısı ise

Benim de kizim nisan 2017 de 3 olacak kismetse, biz de temmuzda tek kalan dpnmusumuzu denedik ama bos gebelik oldu ne yazık ki, simdi tekrar bir son kere deneyelim dedik, böyle igne falan cok kolay deilmis, insallah basarıyla saglıkla tamamlayabilirim, biraz yan etki yapti bende, gecen sefer daha gencdim diye hissetmedim galiba :) Allahım nasib etsin insallah tüm isteyenlere saglıklı evlatlar..

Back
X