Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim bir arkadaşımın 4 yumurtası gelişti 3 tane olgunlaşmış 2 tane döllemiş ve şimdi oğlu var ümitsiz olma lütfen Allah nasip ederse olurilk tüp bebek deneyişim... onca iğneye rağmen ancak 3 yumurta üretebilmişim... Morali,m bozuk panik halindeyim. Sizlerin kaçıncı seferde hamile kalabilme şansınız oldu?
ilk tüp bebek deneyişim... onca iğneye rağmen ancak 3 yumurta hiç üretebilmişim... Morali,m bozuk panik halindeyim. Sizlerin kaçıncı seferde hamile kalabilme şansınız oldu?
Merhabalar, bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Doktorlar hiç bir sorun yok biraz sabretmelisin dediği halde tedavi görerek hamile kaldım. Her şey moral ve inanmakla alakalı derlerdi anlamazdım. 2 yıl tedavisiz, sorun olmadığı halde hamile kalamadım. Bence benden çok inanan olamazdı. Sonra aşılama denedik olmadı ve tüp bebek denedik ve oldu. Kendimize hissettirmeden yaşattığımız stresin sonuçlarını zaman geçince anlayabiliyorum. Yumurtan var, bu çok güzel. 3 tane 13 tane diye takılma sakın. Rahatlamaya ve vücudunu rahatlatmaya odaklan. ( bunu dediklerinde ben çok sinirlenirdim)
Çok işe yarıyormuş...
merhaba benim bir arkadaşımın 4 yumurtası gelişti 3 tane olgunlaşmış 2 tane döllemiş ve şimdi oğlu var ümitsiz olma lütfen Allah nasip ederse olur
Çok teşekkür ederim desteğin için. Dün doktorum moralimi bozdu. 3 tanesinden hiçbirisi sağlıklı olmayabilir dedi....
Doktorlar her zaman her şeye hazırlıklı olmamızı sağlamak adına gerçekçi konuşmaya çalışıyorlar. Evet hepsi sağlıksız çıkabilir bir daha deneyeceksin. Kendini sakın bırakma, duyduğun her şeye de moral bozma. Yumurta üretebiliyorsan bebeğin olacaktır :) Güzel haberlerini bekliyorum inşallah...
Tup bebek tedavisi tam olarak nasıl oluyor ameliyat gbi şeyler varmı şuan puregon iğnesi kullanıyorm cumartesiye kadar karar vermem gerekiyor tup bebek mi aşılama mı yaptrsam şuan da 6 gelişmekte olan yumurtam var tup bebek için çok elverişli dedi dokturum ama korkuyorum nasıl ne aşamalardan geçiliyor yardmcı olurmusnz bana
Çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda hepimizede sağlıklı bebişler nasip eder inşllh ben Rahim filmi çekndm onun gbi ağrılıysa sorun olmaz tumden uyutulmak istemiyorum daGünaydın. 6 yumurtan gerçekten çok iyi tüp bebek için. benim bildiğim kadarı ile ameliyetlık bir iş yok ama yumurtaların toplanırken genel anestezi olabilirsin. Ben ağrıya dayanıklı olduğum için sanırım sadece lokal anestezi yapacaklar. Embriyo transfer işlemi sırasında anestezi olmuyorsun ki bu işlem yumurta toplama işleminden daha kolay diye biliyorum. Hem eğer istersen doktor sana işlemi ekrandan seyrettiriyor. Yaklaşık 25-30dk da işlem tamamlanıyor. Ben rahim boynu kanseri geçirdim ve 2 yumurtalığımda da kist olduğu için doktor direk tüp bebek dedi... aşılama işlemleri hakkında çok bilgim yok
Çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda hepimizede sağlıklı bebişler nasip eder inşllh ben Rahim filmi çekndm onun gbi ağrılıysa sorun olmaz tumden uyutulmak istemiyorum da
Tup bebek tedavisi tam olarak nasıl oluyor ameliyat gbi şeyler varmı şuan puregon iğnesi kullanıyorm cumartesiye kadar karar vermem gerekiyor tup bebek mi aşılama mı yaptrsam şuan da 6 gelişmekte olan yumurtam var tup bebek için çok elverişli dedi dokturum ama korkuyorum nasıl ne aşamalardan geçiliyor yardmcı olurmusnz bana
Yumurta uyanık halimizlemi alcaklar yoksa tumden baygın haldemi
Dayanamadm az önce doktorumu arayp sordum istersen uyutarak istersende sadece o bolgeyı uyuştururz lokal anestezi yaparz dedi yani 2 secmimiz varmışcanım benim ilk tüp bebek denemem olacağı için emin değilim yanlış yönlendirmek istemiyorum. Benim için ayık bayık farketmediği için sormadım doktoruma ama okuduğum kadarı ile genel anestezi yani uyuyarak olacak o işlem
Dayanamadm az önce doktorumu arayp sordum istersen uyutarak istersende sadece o bolgeyı uyuştururz lokal anestezi yaparz dedi yani 2 secmimiz varmış