Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim

Busra egemen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
3
4
1
35
Merhaba bayanlar tüp bebekle hamile kaldim 9.haftadyim bugün dr a gittim ilaclara aynen devam dedi hem bedenim hem cebim cok yoruldu artik. Tecrübeli anneler lutfen yardimci olun kacinci haftaya kadar kullaniliyo bu ilcalar progestron igne progestan hap günde 5 kez estrofem folik asit aspirin oksapar igne bir de hormon bandi var kalcama yapistirdigim.

Hayirli olsun. Sağlıkla ilerler inşallah. Progesteronu normalde 12-13. Haftalarda kesiyolar fakat bana 16. Haftaya kadar kullandırdı. Sgk nin karşıladığı ilaçları alabilirsin. Oksapari da doğumdan 1 gün once biraktim ayni sekikde tüm vitaminleride

3. Aya kadar yani 12/13 hafta demişti doktorum . Benim ilk transfer tutmadı ilaçlı yapmıştık tedaviyi . Tamam şimdi ilaçsız doğal yolla varmış onu deneyeceğiz bakalım sanırım ilaçla başlayanlar tedaviye mecbur değerler sabit kalsın bebek için sıkıntı olmasın diye ilk 3 ay gelişim dönemi olduğu icin veriyorlar . İlk üç ay çok önemli o yüzden ilaçlarınızı aksatmayın

Merhaba işk denemede mi hamile kaldınız ve embriyo kaliteniz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…