tüp bebek yöntemiyle ikiz düşük yapmak

yagmurum2001

Rabbime hamd ve şükürler
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
4.610
5
116
İstanbul
:sinifsinif:merhaba hanımlar ben bundan12 gün önce 15 haf bebeğimi kaybettim .ikiz gebelikti ilkini 8 haftalıktı kalbi durdu.yawrum ondan sonra çok direndi çünkü çok kanamam oldu ama Rabbim ömrünü kısa yazmış onunda kalbi durdu.böyle benim gigi olan bayanlar warmı yazarsanız çok sewwinirim.acısı hala içimde hergün ağlıyorum sabrımın artması :sinifsinif:ediyorum

merhaba. banadan 2 tane transfer edildi ve ikiside tuttu meleklerimden biri 9. diğeri 11. hftya kdr dayanabildi ve benimde çok kanamam vardı. nasip değilmiş. inşallah nisan ayında yapılacak dondurulmuş meleklerimi sağlıkla kucağıma alırım , alırız...

:sinifsinif:merhaba hanımlar ben bundan12 gün önce 15 haf bebeğimi kaybettim .ikiz gebelikti ilkini 8 haftalıktı kalbi durdu.yawrum ondan sonra çok direndi çünkü çok kanamam oldu ama Rabbim ömrünü kısa yazmış onunda kalbi durdu.böyle benim gigi olan bayanlar warmı yazarsanız çok sewwinirim.acısı hala içimde hergün ağlıyorum sabrımın artması :sinifsinif:ediyorum

mehaba
üzücü bir olay yaşamızsınız ama sonuçta gebe kalabiliyorsunuz.Bu olay gebe kalan herkesin başına gelebilir.Gebe kalabilen birisi bir günde sağlıklı doğum yapacaktır

merhaba benim ikinci tüp bebek denemem ilki tutmadı tedavimin 8. gunundeyım sabah jelımı sıktıgımda ucunda kan pıhtıları vardı aama suan herhangı bı kanamam yok 2 embriyo transferi yapıldı bana acaba tutmamısmıdır cevaplarsanız cok sevinırım

merhaba benim ikinci tüp bebek denemem ilki tutmadı tedavimin 8. gunundeyım sabah jelımı sıktıgımda ucunda kan pıhtıları vardı aama suan herhangı bı kanamam yok 2 embriyo transferi yapıldı bana acaba tutmamısmıdır cevaplarsanız cok sevinırım

merhaba
lekelenme tarzında kanamalar olumsuz olarak kabul edilmemelidir.hatta gebeliğin bile habercisi olabilir.

Back
X