Tüp bebek yumurta rezervi varikosel

ynsysra85

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
58
28
8
40
Merhaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 37 yaşındayım 3. Kez tüp bebek denemem oldu şu ana kadar
1. Denemem kimyasalla sonuçlandı 5 yumurtadan 3 ü toplanmıştı 2 su döllendi ama tutmadı malaasef
2. 2 yumurta toplandı ikisininde ertesi gün boş çıktığını öğrendim ve doktorum kıbrıs a yönlendirdi biraz umudumu kırdı açıkçası boşanmayı bile düşündüm hamile kalırsam inşallah bu süreci detaylı anlatacağım çok kırgınım doktoruma (doktor değiştirdik)
3. Bugün gerçekleşti 4 yumurta toplandı inşallah yarın hayırlı haberler alırım kaliteli olurlar 😊
Rahmin gayet iyi olduğunu söyledi doktorum inşallah süreç güzel ilerler çünkü hem maddi hem manevi süreç beni yordu işim yoğun izin almam sorun oluyor ailelere anlatmak ayrı bir sorun maddi olarak borcun içinde boğuşurken tedavi ücretleri malum ...
Rabbim isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun
yumurta toplamadan önce takviye kullanımı yaptınız mı? amh değeriniz nedir?

yumurta toplamadan önce takviye kullanımı yaptınız mı? amh değeriniz nedir?
Takviye sadece bir vitamin kullandım prowomen onun dışında bir şey yapmadım
Embriyolog aradı az önce 4 yumurtadan sadece biri döllenmiş gelişimini haber vereceğiz dediler

Takviye sadece bir vitamin kullandım prowomen onun dışında bir şey yapmadım
Embriyolog aradı az önce 4 yumurtadan sadece biri döllenmiş gelişimini haber vereceğiz dediler
son durum nedir? sizinle aynı yaştayız benide doktorlar korkuttu tüp bebek sürecine sürüklendim hemde olmayacak stresli zamanda ve yumurta döllenmedi bile. yaklaşık 5-6 aydır sadece takviye kullanımı yapıyorum ve hormon değerlerimi düzeltmeye çalışıyorum. bu sefer değerler düzeldi ama tüpler tıkanmış. illaki tüp bebek olacak diye evren zorluyor :/

son durum nedir? sizinle aynı yaştayız benide doktorlar korkuttu tüp bebek sürecine sürüklendim hemde olmayacak stresli zamanda ve yumurta döllenmedi bile. yaklaşık 5-6 aydır sadece takviye kullanımı yapıyorum ve hormon değerlerimi düzeltmeye çalışıyorum. bu sefer değerler düzeldi ama tüpler tıkanmış. illaki tüp bebek olacak diye evren zorluyor :/
Ş an transferim gerçekleşti yataktayım istirahat ediyorum 🙈 1 tane döllenmiş onu transfer ettiler

Tüp tıkanıklığını hsg çekimi sanki açıyor diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam isterseniz bi araştırın

Tüp tıkanıklığını hsg çekimi sanki açıyor diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam isterseniz bi araştırın
aylar önce çektirdiğimde sıkıntı yoktu. bu ikinci oluyor ve tıkalı doktor uğraştı ve olmadı. direkt tüp bebek dedi. açılması için herhangi bir ameliyat önermedi

aylar önce çektirdiğimde sıkıntı yoktu. bu ikinci oluyor ve tıkalı doktor uğraştı ve olmadı. direkt tüp bebek dedi. açılması için herhangi bir ameliyat önermedi
Hangi şehirdesiniz Bursa dayım ben burada 3. Doktorum ve çok memnunum inşallah olumsuz olmaz olursa da yine kendisine gidicem ilgili bilgili en azından pozitif enerjisiyle olumsuz düşünmemeye başladım

Hangi şehirdesiniz Bursa dayım ben burada 3. Doktorum ve çok memnunum inşallah olumsuz olmaz olursa da yine kendisine gidicem ilgili bilgili en azından pozitif enerjisiyle olumsuz düşünmemeye başladım
Merhaba bursada hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Back
X