Tüp bebek

Bademsekerim28

Sağlıkla hayirla gel ins can parcam ...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
1.952
1.565
83
Mrb hocam bn tüp bebekle hamile kalıp sezeryan ile doğum yaptım . BebeğiM büyüdü acaba ikinci tüp tedavisine ne zaman baslanmali bebegimin 1tane daha kardeşi olsun istiyorum sezaryene doğum dan sonra ne kadar süre sonra tedaviye baslanir.

Mrb hocam bn tüp bebekle hamile kalıp sezeryan ile doğum yaptım . BebeğiM büyüdü acaba ikinci tüp tedavisine ne zaman baslanmali bebegimin 1tane daha kardeşi olsun istiyorum sezaryene doğum dan sonra ne kadar süre sonra tedaviye baslanir.

Gebelikler arasında ne kadar ara verilmelidir derken belirtilen süre bir doğumun gerçekleştiği günden ikinci gebeliğin başladığı güne kadar geçen süredir. Her iki gebeliğin başlangıçları arasındaki süre değildir kastedilen.
Yapılan araştırmalarda iki sezaryen arasında geçen süre açısından kısa veya uzun ara veren hastalar karşılaştırılmıştır. Araştırmaların bir kısmında optimum sürenin altında da üstünde de risk artışı saptanmaktadır. Araştırmalar arasında değişiklik olsa da genellikle 2 yıldan kısa aralık olması ve 5 yıldan uzun aralık olması ikinci gebelikte aşağıda belirtilen risklerin artışını göstermiştir. 6 aydan kısa aralıkla meydana gelen ikinci gebelikte risk artışı daha da fazla saptanmıştır.:anne:

Merhaba tüpbebek yaptirdim 25 de 14 günlükken test yaptirdim sonuç 0.5 15 günlükkenki sonuç bu 0.376 ve şuanda rey durumundayim sizce hamilemiyim lütfen çok merak ediyorum.

BEN 3 NİSANDA TÜP BEBEK YAPTRDIM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM 29 HAFTALIKKEN HİDROPHS OLMUŞ.2. SEFER YAPTRCAM AMA KORKUYORUM BENİM GİBİ OLAN VARMIDIR.2 SEFERDE Bİ SORUN OLURMU

Merhabalar, dondurulmuş embriyo yoluyla bu ay hamile kaldım çok şükür Şuan 5. Haftanın içindeyim 6 kasımda ilk ultrason randevum var, çok heycanlıyım!! Bu aşamadan sonra nelere dikkat etmem gerek acaba bebeğimi sağlıkla dünyaya getirebilmek için? Bir de 2 embriyo transfer edilmişti ve embriyo transferi sonrası 10. Gün kan testi b hcg değerim 243 çıktı, acaba ikisi de tutmuş olabilir mi?

Mertugce35 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .bende Ekim ayinda tüp Bebek tedavisi gördüm ama maalesef değerlerim 2 katına çıkmadı.%40 larda kaldı . inşallah salı günü bende degerimin yükseldiğini gorurum:anneadayı::KK200:

Mertugce35 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .bende Ekim ayinda tüp Bebek tedavisi gördüm ama maalesef değerlerim 2 katına çıkmadı.%40 larda kaldı . inşallah salı günü bende degerimin yükseldiğini gorurum:anneadayı::KK200:
Aminn canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Ben sadece transfer sonrası 10. gün kan testi yaptırmıştım 243 çıkmıştı, bir daha da yapalım demediler ben de birşey demedim. Yarın ultrasondan bakılcak bakalım çok heyecanlıyım :) inşAllah canım gönlüne göre olsun herşey. Senin ne zaman ultrason randevun canım? Acaba kalp atışları duyulcak mı ki çok merak ediyorum bugün tam 5 haftalık oldu

Aminn canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Ben sadece transfer sonrası 10. gün kan testi yaptırmıştım 243 çıkmıştı, bir daha da yapalım demediler ben de birşey demedim. Yarın ultrasondan bakılcak bakalım çok heyecanlıyım :) inşAllah canım gönlüne göre olsun herşey. Senin ne zaman ultrason randevun canım? Acaba kalp atışları duyulcak mı ki çok merak ediyorum bugün tam 5 haftalık oldu
Normalde doktorun HCG yi 2 gün aralıkla tekrar istemesi lazım tatlım.ama bu inan boş yere stres tek başka bir işe yaramiyor.ben 7.gun kanamam olacak korkusuyla kan verdim 1-2 gibi bir sonuç beklerken 12 çıkmasın mı nasıl mutlu oldum o küçücük sayıya ama malesef gün aşırı testlerimde sonuç her zaman ikiye katlamadi.12,33,46,66 ve en son 13.gunumde 135 ı gördüm salı günü tekrar HCG yapılacak yani daha doktor sen kesin hamilesin demedi.umarim bütün isteyenler kavuşur meleklerine.sen de ilk ultrason da hem miniğini görürsün hem de küçük kalbinin atışını duyarsın.

Normalde doktorun HCG yi 2 gün aralıkla tekrar istemesi lazım tatlım.ama bu inan boş yere stres tek başka bir işe yaramiyor.ben 7.gun kanamam olacak korkusuyla kan verdim 1-2 gibi bir sonuç beklerken 12 çıkmasın mı nasıl mutlu oldum o küçücük sayıya ama malesef gün aşırı testlerimde sonuç her zaman ikiye katlamadi.12,33,46,66 ve en son 13.gunumde 135 ı gördüm salı günü tekrar HCG yapılacak yani daha doktor sen kesin hamilesin demedi.umarim bütün isteyenler kavuşur meleklerine.sen de ilk ultrason da hem miniğini görürsün hem de küçük kalbinin atışını duyarsın.
Bence sen de hamilesin canım, sonuçta yükselmiş ve en son söylediğin rakam da baya yüksek 13. gün için. Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum, burda belki daha farklıdır prosedür anlamadım..Allahım hayırlısını nasip etsin canım hepimiz için, bol bol dua edelim elbet var bi zamanı herşeyin

Bence sen de hamilesin canım, sonuçta yükselmiş ve en son söylediğin rakam da baya yüksek 13. gün için. Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum, burda belki daha farklıdır prosedür anlamadım..Allahım hayırlısını nasip etsin canım hepimiz için, bol bol dua edelim elbet var bi zamanı herşeyin
Bu arada canım idrar testi yapmayı da bi denedin mi?

Bu arada canım idrar testi yapmayı da bi denedin mi?
İnşallah tatlım ama doktorum kesin hamilesin demiyor değerler ikiye katlamadiği için i
İdrar tahlilinde çift çizgi çıkar zaten hem ahdim var o çift çizgiyi görucem yarın belli olcak bakalım.doktor 600 gibi çıkması lazım sonucun dedi.ama ben buradaki forumlarda okuduğum hiçbir belirtiyi yaşamiyorum :110:

Slm canım ultrasonda gördün mü meleğini inşallah güzel haberlerini alırım.19.gunun değerim 654
Doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi.Oynatmaya az kaldı:KK47:

ARKDASLAR TÜP BEBEK TEDAVİSİNİ NEREYİ ÖNERİYOSUNUZ.VE BENİM GBİ TÜP BEBEK YAPIPDA BEBEĞİNDE HIDROPHS YANİ BEBEKDE ÖDEM OLAN VARMI 29 HAFTADA BEBEKDE ODEM OLDU.TEKRAR TEDAVI YAPTRCAM AMA 2.CİNDE AYNI OLURMU BENIM GBI DURUMDA OLANLAR VARSA YAZARSA COK SEVİNİRM

Slm canım ultrasonda gördün mü meleğini inşallah güzel haberlerini alırım.19.gunun değerim 654
Doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi.Oynatmaya az kaldı:KK47:
Canım keseyi gördük biz dün,bebisi daha tam göremiyoruz cok kücük dedi. 17 kasimda tekrar ultrason randevumuz var bakalim hayirlisi canim.. bu arada senin kaçıncı gün oldu embriyo transfer sonrası? Ben anlamadım neyi bekliyor doktorun acaba? Değerin maşallah baya iyi çünkü canım. Bence bi idrar testi de yapmalısın inşallah görceksin çift çizgiyi. Ben de o kadar çok negatifi görmüştüm ki şimdi de tam 3 kere yaptım sırf hoşuma gittiği için ☺️☺️

Back
X