Tüp bebek

ARKDASLAR TÜP BEBEK TEDAVİSİNİ NEREYİ ÖNERİYOSUNUZ.VE BENİM GBİ TÜP BEBEK YAPIPDA BEBEĞİNDE HIDROPHS YANİ BEBEKDE ÖDEM OLAN VARMI 29 HAFTADA BEBEKDE ODEM OLDU.TEKRAR TEDAVI YAPTRCAM AMA 2.CİNDE AYNI OLURMU BENIM GBI DURUMDA OLANLAR VARSA YAZARSA COK SEVİNİRM
Geçmiş olsun canım yani hamileyken ödem mı oldu anlamadim ben Ankara da üniversitesinde yaptirdim

Canım keseyi gördük biz dün,bebisi daha tam göremiyoruz cok kücük dedi. 17 kasimda tekrar ultrason randevumuz var bakalim hayirlisi canim.. bu arada senin kaçıncı gün oldu embriyo transfer sonrası? Ben anlamadım neyi bekliyor doktorun acaba? Değerin maşallah baya iyi çünkü canım. Bence bi idrar testi de yapmalısın inşallah görceksin çift çizgiyi. Ben de o kadar çok negatifi görmüştüm ki şimdi de tam 3 kere yaptım sırf hoşuma gittiği için ☺️☺️
Hıı yazmışsın canım kaçıncı gün olduğunu pardon.. inşallah bir dahakine daha da yükselcek korkma hiç dua et

İnşallah tatlım ama doktorum kesin hamilesin demiyor değerler ikiye katlamadiği için i
İdrar tahlilinde çift çizgi çıkar zaten hem ahdim var o çift çizgiyi görucem yarın belli olcak bakalım.doktor 600 gibi çıkması lazım sonucun dedi.ama ben buradaki forumlarda okuduğum hiçbir belirtiyi yaşamiyorum :110:
Bu arada canım belirti konusuna pek takılmamalıyız sanırım çünkü herkeste farklı oluyor. Kimisi çok yoğun yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor. Takma kafana hiç

Canım keseyi gördük biz dün,bebisi daha tam göremiyoruz cok kücük dedi. 17 kasimda tekrar ultrason randevumuz var bakalim hayirlisi canim.. bu arada senin kaçıncı gün oldu embriyo transfer sonrası? Ben anlamadım neyi bekliyor doktorun acaba? Değerin maşallah baya iyi çünkü canım. Bence bi idrar testi de yapmalısın inşallah görceksin çift çizgiyi. Ben de o kadar çok negatifi görmüştüm ki şimdi de tam 3 kere yaptım sırf hoşuma gittiği için ☺️☺️
:KK49::KK49:yasasin çok sevindim idrar test yaptım bugün ilk defa çift çizgi gördüm canım.benim tahlil sonuçlarim başta iki katına yukselmedi sonra artti
Sanırım o yüzden doktorun hâlâ dış yada kimyasal gebelik şüphesi var.bugun 19.gunum.insallah sağlıklı bebeklerimizi görürüz.zaten ben başka türlü inamiycam hamile olduguma

:KK49::KK49:yasasin çok sevindim idrar test yaptım bugün ilk defa çift çizgi gördüm canım.benim tahlil sonuçlarim başta iki katına yukselmedi sonra artti
Sanırım o yüzden doktorun hâlâ dış yada kimyasal gebelik şüphesi var.bugun 19.gunum.insallah sağlıklı bebeklerimizi görürüz.zaten ben başka türlü inamiycam hamile olduguma
Oh hadi maşallahh inşallah hayırlısıyla gebesindir canım.. allah inşallah sağlık verir yavrularımıza, kucağımıza almayı nasip eder.kesin hamile olduğunu öğrenince de insan bu sefer kaybetme korkusu oluyor ama pozitif düşünmeye çalışıyorum hep. Elbetvrabbim hayırlısını nasip edecektir

EVET 29 HAFTALIKKEN KONTROLE GTTİM OZAMANA KADAR BİŞY
YOKTU VE BEBEKDE ÖDEM OLDUĞUNU DEDİLER.SONRADA KARNIMDA OLDU ZATEN.SİZİN TUTTUMU PEKİŞUAN HAMİLEMİSNİZ.

EVET 29 HAFTALIKKEN KONTROLE GTTİM OZAMANA KADAR BİŞY
YOKTU VE BEBEKDE ÖDEM OLDUĞUNU DEDİLER.SONRADA KARNIMDA OLDU ZATEN.SİZİN TUTTUMU PEKİŞUAN HAMİLEMİSNİZ.
Allah rahmet eylesin melegine inan çok üzüldüm .benim bugün 20.gunum ama doktor hala dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir diyor.hamileyim diyemiyorum.Allah nasip eder inşallah.yeniden toparlanıp denemeye cesaret etmek çok zor umarım herşey çok güzel olur

Back
X