Tüp bebek

Tüp bebek transfer edeli 11 gün oldu ama adet belirtisi gibi karın Ağrı'sı ve üşüme oluyo tüp bebek yaptırıp böle olup tutan var mı?
Canım bizim topige gel istersen orda konuşuyoruz biz kimin ne şikayeti varsa anlatıyor belki fikir edinirsin benimde transferimin 5.günü

Tüp bebek transfer edeli 11 gün oldu ama adet belirtisi gibi karın Ağrı'sı ve üşüme oluyo tüp bebek yaptırıp böle olup tutan var mı?
Kaçıncı gün embriyosuydu canım test günün yarınmı hadi insallah iyi haberlerini alırız

Hadi ya üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki

Merhaba hanımlar bende transferimin 5. Günündeyim bu ikinci denemem ilk denememde aşırı karın ağrım ve kasıklarda batmam olurdu ve sabahları kusmalarım başlamıştı o kadar inandım ki tuttuğuna bu belirtilerle daha ne olabilirdi ki sonuç hüsran maalesef olmamıştı şimdi 5. Günümde baş ağrım ve bel ağrım başladı sizin belirtileriniz nelerdir ve böyle ağrıları olup bebişi tutan var mı ??

Bence belirtileri en derinden yasayıp sonucunu negarif almışsın . İkinciye daha tedbirli davran ve belirtilere inanma kimsenin belirtisizi kimseye benzemez insallah tutunmuştur bebişin .

Bence belirtileri en derinden yasayıp sonucunu negarif almışsın . İkinciye daha tedbirli davran ve belirtilere inanma kimsenin belirtisizi kimseye benzemez insallah tutunmuştur bebişin .
Canım hakkında Hayırlısı olsun bu olmadıysa rabbimin bir bildiği vardır demekki seni bekleyen çok güzel bir bebiş var çünkü rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ben böyle düşünerek sabrediyorum benim konuma gelince herkeste farklı belirtiler oluyor ilkinde aşırı belirti yaşamışken şu aralar hiç bir ağrım yok az bir bel ağrısı dışında bir bilinmezlik bir teslimiyet insAllah tutmuştur sağol

Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek denememiz. Igneler sirasinda polip goruldugu icin transfer iptal edildi dondurucaz dediler. Pazar günü 8 yumurta toplanmış şu an 3.gün ve sadece biri bölünmüş. Yarına kadar dayanması gerekiyor. Moralim o kadar bozuk ki Benim durumumda olan var mi? Dayanır mı dersiniz? Allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor süreç

Korkma polip ameliyatı olursun bende polip ameliyatı oldum ilk denemem başarısız olunca poliplerimi aldırdım daha sonra transfer yapıldı ve sonuç pozitif bence transfer yapılmadan görülmesi senin için bir şans şükret yumurtalarına gelince ne kadar kaliteliyse o kadar güzel gelisiler dondurulmuş yumurta ile 3. Gün transfer edilen yumurtaların başarısı aynı yeter ki yumurtan kaliteli olsun

Cevap için sağol canım ben daha şubat ayında polip aldırdım çok korkunç bir operasyon oldu. Bayıldım aşırı kanama oldu durdurmak için anestezisiz tekrar müdahale edildi filan. Aklıma geldiğinde bile fenalık geçiriyorum inan şimdi de tüp bebek iğneleri tekrar polip oluşturmuş. Aldiktan sonra da bir daha olusmayacaginin garantisi yok dedi doktor. Dondurulacak tek bir embriyom bile kalmazsa, tüm igneler yumurta toplama boşa gittiği gibi, boşu boşuna da polip oluşmuş olacak malesef. O yüzden çok dua ediyorum ins yarına kadar dayanır

Benimde tekrarlamisti ikinci ameliyatımdan sonra tekrarlamadi şükür bekle sabret Allah mükafatını verecektir bol bol dua

Arkadaşlar bir çocuğum var. İkincisini istiyorum ancak sebebiz infertilite dolayısıyla çocuğumuz olmuyor. Çocuğu olanlara devlet tüp bebek tedavisi uygulanıyormuş bu konuda bilgisi olan varsa cvp larsa çok sevinirim

Uygulamiyor maalesef canim herseyi cebinden karsiliyorsun benimde cocugum var ve maalesef tedavi gormek zorunda kaldik ortalama 7500e falan denk geliyor ilaclar dahil... hayirlisi olsun hakkinda

Merhaba arkadaşlaar,
Bende de bu belirtiler oluyordu aşırı karın ağrım ve kasıklarda batmam olurdu korkuyordum ama eşime belli edemiyordum. Ama düşük yaşamadım doktora gittiğimizde hamile olduğumu öğrenmiştim ve şu an 8 aylık hamileyim, çok güzel bir duyguymuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…