Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba....
30 yasinda olup yumurtalık rezerveleri bitmis tek yumurta kalip hamile kalabilen varmı? %36 umut verildi basindan gecen varmidir?
Tesekkur ederim ama aslında korkularım cok daha once yapilmis bir yorum var o kisidede ayni sorun war ve merakim o kisi dogum taptimi o kisiye ulasamam% 1 bile şanstır.O yüzden inancınızı ve umudunuzu asla kaybetmeyin.![]()
Merhaba....
30 yasinda olup yumurtalık rezerveleri bitmis tek yumurta kalip hamile kalabilen varmı? %36 umut verildi basindan gecen varmidir?
Tesekkur ederim ama aslında korkularım cok daha once yapilmis bir yorum var o kisidede ayni sorun war ve merakim o kisi dogum taptimi o kisiye ulasamam![]()
Amh 0.267 çıktı buna tüp bebek yapılıyor mumerhaba beni aradığını sanmam ama benimde yumurta rezervim az. birt üp bebek denemem var tek yumurta oluştu döllendi ama sonuç negetifti. sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım kızım üç buçuk yaşında. ikinci deneme için yola çıktım. ilaçlara başladım. yaşım 32 amh 0.19 neden olmasın. doktorun verdiği ilaçlar yanında bitkisel şeylerle hazırlanmaya çalışıyorum
ma evet benim gittiğim merkezde amh bile bakılmadı. direkt tüp bebeğe gittim. şimdikide sormadı bile sadece yumurta varmı diye baktı. bir tane görünüyor her ay. ben zaten doktorların samimiyetine değil ilaçların ve duanın gücüne inanıyorum. pek az doktor samimiyetle cocuk olsun diye çaba gösteriyor. çaba gösterenlerede benim maddi anlamda gücüm yetmez malesef:)Amh 0.267 çıktı buna tüp bebek yapılıyor mu
Benim bildigim var ilk denemsi dusuk oldu ikincisi tuttuMerhaba....