Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, buldunuz mu doktor Ankara’da ?Merhaba arkadaşlar biz ankarada tüp bebek yaptiricaz alanında gerçekten uzman doktor bilen var mı özel doktor olsun ama işi maddiyata döken doktor olmasin istiyoruz
bende bakınma başladım siz buldunuz mu doktor tedaviye başlandımı ? Benim fazla kilomda var nerden başlamalıyım bilmiyorum 6 kilo kadar verdim 1 ayda 4 kilo daha verip eylül gibi başlamak istiyorum araştırmadayız daha.Merhaba arkadaşlar biz ankarada tüp bebek yaptiricaz alanında gerçekten uzman doktor bilen var mı özel doktor olsun ama işi maddiyata döken doktor olmasin istiyoruz
Slm aradığınız dr bulabilsiniz miMerhaba arkadaşlar biz ankarada tüp bebek yaptiricaz alanında gerçekten uzman doktor bilen var mı özel doktor olsun ama işi maddiyata döken doktor olmasin istiyoruz
Merhaba kizlar Ben yurtdisindan yaziyorum ve dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum... Ama bir kac sorum olacak cevaplarsaniz cok mutlu olurum..
2 yildir evlilyim ve 2 yildir korunmuyoruz 23yasindayim 1. Cikolata kist ameliyat gecirdim 2016da ve sonra 1 yil korunmadik buseferde tüplerimin her ikisinde sivi biriktigini ve tikali oldugunu söylediler 2018 ocak yaninda tüplerimin 2sini acmaya calistilar sadece Sol tüpüm acilmis sag tüpüm acilmamis.. simdi tüp bebek tedavisi görüyorum ignelere basladim... Buna benzer sey yasayip ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan Varmi.. ?
Simdiden cok tesekür ediyorum cevaplarsaniz.
Merhaba. Benim arkadaşım da benzer bir süreç yaşadı. Nur topu gibi oğlu oldu. “Senin daha çocuğun olmaz” demişlerdi ama sonrasında doğal yolla ikiz kızları oldu. İnşallah senin için de herşey yolunda gider.
Slm hala ankarada dr arıyorsanız Murat Sönmezer i tavsiye ederim. Benim 4.denemem ve onun vesilesi ile şu an hamileyim. Bir çok dr gittim ve hepside sorun yok demişti. Sagolsun Murat bey genetiksel bir sorun buldu tedavi etti ve şuan o güzel süreci yaşıyorum. İnt araştırabilirsiniz. Yada numarasını yazabilirim.bende bakınma başladım siz buldunuz mu doktor tedaviye başlandımı ? Benim fazla kilomda var nerden başlamalıyım bilmiyorum 6 kilo kadar verdim 1 ayda 4 kilo daha verip eylül gibi başlamak istiyorum araştırmadayız daha.
çok sevindim adınıza.hangi hastanede yada kliniği nerede?Slm hala ankarada dr arıyorsanız Murat Sönmezer i tavsiye ederim. Benim 4.denemem ve onun vesilesi ile şu an hamileyim. Bir çok dr gittim ve hepside sorun yok demişti. Sagolsun Murat bey genetiksel bir sorun buldu tedavi etti ve şuan o güzel süreci yaşıyorum. İnt araştırabilirsiniz. Yada numarasını yazabilirim.
teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim.Ankara cebeci tıp fakültesinde öğretim üyesi aynı zamanda özel muayehaneside var. İnternete prof. murat sönmezer diye yazarsanız iletişim bilgilerini göreceksiniz. Ben de tavsiye üzerine buldum kendisi. Kesinlikle tavsiye ederim. Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu. Şimdiden başarılar sağlıklar dilerim
Merhaba, buldunuz mu doktor Ankara’da ?
Dr.gurur polat ankarada ve özel muayenesi var.TÜP BEBEK BAŞARISINDA EN İYİ DOKTOR
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...www.kadinlarkulubu.com