Merhaba kızlar 3.gün embriyosu transfer edıldı bugün 8.gün dün evde ucuz testlerden yaptım blkı cıkar dye gaza geldim cıkmadı ve panık oldum dünde kasıklarım da batma vardı sızlerdede varmı birde gün sayıyoruzya transfer gününü sayıyormusunuz
Transfer gününü saymıyorsun canım ertesi gün 1 sayılır. 3. Gün embriyosu çok geç çıkıyor 10-12. Gün yeni yeni oluşur gebelik. Dondurulmuş mu oldun bu arada
Anladım canım benım 7.günüm ozaman içim rahatladı valla beklemek zor geliyor insana canm dondurulmuş degıldı 2 adet transfer edıldı 18.nde bugun 7 gun oluyor ozaman
Anladım canım benım 7.günüm ozaman içim rahatladı valla beklemek zor geliyor insana canm dondurulmuş degıldı 2 adet transfer edıldı 18.nde bugun 7 gun oluyor ozaman
Taze transfer oldun o zaman çatlatma iğnesi vardır bünyende hala testin neden pozitif göstermemiş ki olsun erken çok yine de doktorun dediği günde bak 3. Gün çok geç yerleşiyo. İnş güzel haber alırsın
Taze transfer oldun o zaman çatlatma iğnesi vardır bünyende hala testin neden pozitif göstermemiş ki olsun erken çok yine de doktorun dediği günde bak 3. Gün çok geç yerleşiyo. İnş güzel haber alırsın❤
yumurtalar buyumus bıraz oyuzden olabılır takıp edelim normal korkulcak bsey yok dedı ıgnelerdende dolayı bayagı cogalmısyı yumurtalar onların etkisi demekkı
yumurtalar buyumus bıraz oyuzden olabılır takıp edelim normal korkulcak bsey yok dedı ıgnelerdende dolayı bayagı cogalmısyı yumurtalar onların etkisi demekkı
Merhaba kızlar 3.gün embriyosu transfer edıldı bugün 8.gün dün evde ucuz testlerden yaptım blkı cıkar dye gaza geldim cıkmadı ve panık oldum dünde kasıklarım da batma vardı sızlerdede varmı birde gün sayıyoruzya transfer gününü sayıyormusunuz