Tüp bebek

Bayan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
117
67
48
26
Tup bebek tedavisine baslayanlar ilgilene bilirmi kac ay sürüyor özelde ne kadara yaptirdiniz doktorum adetliyken gel dedi ne için konturol edecek

Cevap verdiğin için teşekkür ederim gonapeptyl hakkında bilgin var mı benim yumurta rezervim az diye böyle uzun protokol yapalım dedi sana ne için böyle Bi yol izlendi acaba
Bana sivi olduğu için taze transfer olmiyacak dedi bu ayda adetimin 3 günü gideceğim tam detayını öğreneceğim gonapeptyl hakkında bilgim yok ama ❤ Allah işinizi rast getirsin insallah

Cevap verdiğin için teşekkür ederim gonapeptyl hakkında bilgin var mı benim yumurta rezervim az diye böyle uzun protokol yapalım dedi sana ne için böyle Bi yol izlendi acaba
Benimde vücudum ilaclara direnç gösteriyordu yumurtalar tedavinin ortasinda büyümeyi bırakıyordu o yüzden uzun protokole geçtik. Ben gonal f merional lucrin kullandim

İlkinin 9.haftada kalbi durdu şuan 28.haftadayim ikinci tedavide olumlu oldu çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun insallah

Bana sivi olduğu için taze transfer olmiyacak dedi bu ayda adetimin 3 günü gideceğim tam detayını öğreneceğim gonapeptyl hakkında bilgim yok ama ❤ Allah işinizi rast getirsin insallah
Amin canım Allah razı olsun sıvı ne sıvısı canım anlamadım

Bende bu tedaviye başlayacağım. Doktor adetliyken çağırdı sonra lucrin verecek. Sonra tüp bebek. Dizin sonuç ne oldu acaba merak ettim

Hadi inşallah güzel sonuçlansın amin herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…