Tüp bebek

Arkadaşlar merhaba ben tüp bebek tedavisi oldum 10 gün sonra yani pazartesi kan testi 158.37 çıktı çarşambadan istedi doktor 314.8 çıktı ve cumada kan testi istiyor bu nedendir sizce degerlerim iyi mi
Değerlerin iyi normal gebesin hayırlı olsun 🧿 iki günde iki kat artması gerek bir tık yavaş artıyor

Gayet guzel artmis merak etmeyin. 2 gunde 1 en az % 60 ve uzeri artis normal kabul ediliyor

Artıştan emin olmak istemiştir gayet güzel artmış canım hayırlısı olsun.

Asinda simdi baktim simdi gayet iyi, kusura bakmayin ilk okudugumda yanlis hesaplamisim

Doktor biraz az dedi de morelmi bozldu o yüzden yazmak istedim çare aramak için 600lerde olması gerk dedide
Off evet ben surekli iki konuyu karistiriyorum. Burda da aradaki mesajinizi atliyorum surekli 158 ve 314 arasinda katlatma normal diyorum. Halbuki ilk okudugumda anormalligi farketmisim ama sonra atlamisim. Dedigim gibi buna benzer bir konu daha var o yuzden karistirdim muhtemelen kusura bakmayin lutfen. Evet az artmis, doktorunuz hakli. Ayni saatte ayni yerde mi verdiniz tahlili?

Off evet ben surekli iki konuyu karistiriyorum. Burda da aradaki mesajinizi atliyorum surekli 158 ve 314 arasinda katlatma normal diyorum. Halbuki ilk okudugumda anormalligi farketmisim ama sonra atlamisim. Dedigim gibi buna benzer bir konu daha var o yuzden karistirdim muhtemelen kusura bakmayin lutfen. Evet az artmis, doktorunuz hakli. Ayni saatte ayni yerde mi verdiniz tahlili?
Evt aynı zamanlarda verdim en sonunda 482. 32 cktı braz düşük dedi sonra pazartesi tekrarlancak kan dedi

Back
X