Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlerin iyi normal gebesin hayırlı olsunArkadaşlar merhaba ben tüp bebek tedavisi oldum 10 gün sonra yani pazartesi kan testi 158.37 çıktı çarşambadan istedi doktor 314.8 çıktı ve cumada kan testi istiyor bu nedendir sizce degerlerim iyi mi
TeŞekkürlerDeğerlerin iyi normal gebesin hayırlı olsuniki günde iki kat artması gerek bir tık yavaş artıyor
Cuma ver dedi dün verdim bu sefer 482.32 arttı bugün hamileligimin 29 4.haftaya göre düşükmüGayet guzel artmis merak etmeyin. 2 gunde 1 en az % 60 ve uzeri artis normal kabul ediliyor
TeŞekür ederim ama cuması 482.32Artıştan emin olmak istemiştir gayet güzel artmış canım hayırlısı olsun.
Çift embriyo mu konulduTeŞekür ederim ama cuması 482.32![]()
Evet maalesef bu biraz az artmis sankiCuma ver dedi dün verdim bu sefer 482.32 arttı bugün hamileligimin 29 4.haftaya göre düşükmü
Çift embriyo mu konu
Pazartesi tekrar kan ver dedi
Evet maalesef bu biraz az artmis sank
Doktor biraz az dedi de morelmi bozldu o yüzden yazmak istedim çare aramak için 600lerde olması gerk dedideAsinda simdi baktim simdi gayet iyi, kusura bakmayin ilk okudugumda yanlis hesaplamisim
Off evet ben surekli iki konuyu karistiriyorum. Burda da aradaki mesajinizi atliyorum surekli 158 ve 314 arasinda katlatma normal diyorum. Halbuki ilk okudugumda anormalligi farketmisim ama sonra atlamisim. Dedigim gibi buna benzer bir konu daha var o yuzden karistirdim muhtemelen kusura bakmayin lutfen. Evet az artmis, doktorunuz hakli. Ayni saatte ayni yerde mi verdiniz tahlili?Doktor biraz az dedi de morelmi bozldu o yüzden yazmak istedim çare aramak için 600lerde olması gerk dedide
Evt aynı zamanlarda verdim en sonunda 482. 32 cktı braz düşük dedi sonra pazartesi tekrarlancak kan dediOff evet ben surekli iki konuyu karistiriyorum. Burda da aradaki mesajinizi atliyorum surekli 158 ve 314 arasinda katlatma normal diyorum. Halbuki ilk okudugumda anormalligi farketmisim ama sonra atlamisim. Dedigim gibi buna benzer bir konu daha var o yuzden karistirdim muhtemelen kusura bakmayin lutfen. Evet az artmis, doktorunuz hakli. Ayni saatte ayni yerde mi verdiniz tahlili?
Çift embriyoda artış böyle olabiliyo. Artış önemli demişti doktorum meğer o sıra diğeri tutunmaya çalışırken düşüyormuş.
Allahım inşallah öyledir. Diger tutunmuş olsaydı şimdi kadar tutmazmıydıÇift embriyoda artış böyle olabiliyo. Artış önemli demişti doktorum meğer o sıra diğeri tutunmaya çalışırken düşüyormuş.
Yok mesela diğeri tutunurken düşüşe geçtiyse beta tam artmıyo. İnşallah tutunsun sımsıkı sanaAllahım inşallah öyledir. Diger tutunmuş olsaydı şimdi kadar tutmazmıydı