Tüp bebek

Ne güzel memnun kaldığnız bir doktor bulmuşssuuz. Ben İstanbuldayım bakalım araştırıyorum
Canım ben SihahPapatya manyak prensesin topiğinden. Konusuyoduk hatırlıyosan.
Tüp bebek yaptırdım ben. Dondurdum beklemedeyim. Amerikan hastanesinde yaptırdım kadıköydeki. Fiyat bilgisi istersen verebilirim detaylıca. benimde rahat 15 i buldu

Canım ben SihahPapatya manyak prensesin topiğinden. Konusuyoduk hatırlıyosan.
Tüp bebek yaptırdım ben. Dondurdum beklemedeyim. Amerikan hastanesinde yaptırdım kadıköydeki. Fiyat bilgisi istersen verebilirim detaylıca. benimde rahat 15 i buldu
Selam kuzum evevt hatırladım. Nickini değiştirmişsin. Tedavin hayırlı olsun. ş güzel sonuçlar alırsın. Ben de 15 i gözden çıkarttım ama daha fazlası çok zorlar bizim için. Sana msj dan cebimi yazaym iletişime geçelim olur mu?

Merhaba,
42 yaşındayım. Amh 0.46. Normal yolla gebe kalma ihtimalim var mı sizce?
Canım benim yaş 44, amh 1,97. Doktorum normal yolla kalabileceğimi ama deneme süresini uzun tutmamami çünkü yaşla birlikte yumurta kalitesinin düştüğünü söyledi. Biz iki ay kendimiz denedik, ardından iki aşılama yaptık, sonrada iki tüp bebek. Sonuncuda pozitifi aldım çok şükür. Sana da tavsiyem deneme süresini çok uzun tutma, aşılama da vakit kaybı birkaç normal yolla denemeden sonra direk tüp bebek tavsiye ederim.

Back
X