A Adelsa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2020 17 3 1 29 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Adelsa #1 Kızlarr morfoloji bozuklu vardı eşimde 1 kez tüp bebek denedik negatif sonuçlandı 4 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım bu durumda olan var mı
Kızlarr morfoloji bozuklu vardı eşimde 1 kez tüp bebek denedik negatif sonuçlandı 4 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım bu durumda olan var mı
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Adelsa #2 Adelsa .!.: Kızlarr morfoloji bozuklu vardı eşimde 1 kez tüp bebek denedik negatif sonuçlandı 4 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım bu durumda olan var mı Genişletmek için tıkla... maşallah ne güzel şu an gebesiniz doğru anladım değil mi morfoloji için peki ne yaptınız ilaç falan kullandın mı eşiniz
Adelsa .!.: Kızlarr morfoloji bozuklu vardı eşimde 1 kez tüp bebek denedik negatif sonuçlandı 4 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım bu durumda olan var mı Genişletmek için tıkla... maşallah ne güzel şu an gebesiniz doğru anladım değil mi morfoloji için peki ne yaptınız ilaç falan kullandın mı eşiniz
A Adelsa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2020 17 3 1 29 17 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Adelsa #3 tiniminihaniim .!.: maşallah ne güzel şu an gebesiniz doğru anladım değil mi morfoloji için peki ne yaptınız ilaç falan kullandın mı eşiniz Genişletmek için tıkla... Evet hamileyim çok şükür asta life arı sütü birde maça takviye edici gıda kullandı
tiniminihaniim .!.: maşallah ne güzel şu an gebesiniz doğru anladım değil mi morfoloji için peki ne yaptınız ilaç falan kullandın mı eşiniz Genişletmek için tıkla... Evet hamileyim çok şükür asta life arı sütü birde maça takviye edici gıda kullandı
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 17 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Adelsa #4 Adelsa .!.: Evet hamileyim çok şükür asta life arı sütü birde maça takviye edici gıda kullandı Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ikisini de canım hayırlı olsunn
Adelsa .!.: Evet hamileyim çok şükür asta life arı sütü birde maça takviye edici gıda kullandı Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum ikisini de canım hayırlı olsunn