- 24 Mart 2020
- 54
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dualarinkabulu
Tüp bebek transfer için test sonucu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canım teşkkür ederimMerhaba silik ama gozukuyor hayirlisi olsun insallah kasim ayinda tup bebek diye grup var orda gruptan da paylasabilirsiniz :)
Benimde 13 kasımda oldu evde bi çok test yaptım böyle silik gördüm dün kan verdim 18.52 çıktıEki Görüntüle 2956511 Arkadaşlar öncelikle iyi günler ben ayın 16 aında tüp benek transferim oldu dün ise test yaptım ve silik
Dondurulmuş mu yoksa taze embriyo mu konulduBenimde 13 kasımda oldu evde bi çok test yaptım böyle silik gördüm dün kan verdim 18.52 çıktı
Dondurulmuş 3.gün embriyosu canımDondurulmuş mu yoksa taze embriyo mu konuldu
Benim taze embriyo herkes çatlatma iğnesi etkisi diyor ama 13. Gün bugün daha mı iğne etkisi yaDondurulmuş 3.gün embriyosu canım
Benim bildiğim çatlatma iğnesi etkisi en fazla 10 gün sürerBenim taze embriyo herkes çatlatma iğnesi etkisi diyor ama 13. Gün bugün daha mı iğne etkisi ya
Bende öyle biliyorumama moral bozmak değil m ya buBenim bildiğim çatlatma iğnesi etkisi en fazla 10 gün sürer
Sen takılma kimseye morelini de bozma geçmiştir artık onun etkisi umarım bebişin seninledir annesi kendini üzüp onuda zora sokma her halükarda herşey olacağına varır zaten morelini düşürmek şuan senin işine yaramazBende öyle biliyorumama moral bozmak değil m ya bu
Cuma günü yaptırcam canım doktorum 10 gün sonra yaptır dediSen takılma kimseye morelini de bozma geçmiştir artık onun etkisi umarım bebişin seninledir annesi kendini üzüp onuda zora sokma her halükarda herşey olacağına varır zaten morelini düşürmek şuan senin işine yaramazkan testi yaptırdın mı
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canımCuma günü yaptırcam canım doktorum 10 gün sonra yaptır dedi
Doktorunuz kaçıncı gün için test vermenizi söylediMerhaba benim yarın iğneden sonra 11 ci günüm sizde kan vereyimmi
Adet olursan gel dedi gebe kalırsanız da gel dedi gün bisi demediDoktorunuz kaçıncı gün için test vermenizi söyledi