Çarşamba günü transfer gerçekleşti, 4 ocakta test vereceğım … inşallah sorduğun bütün bu sorulara evet ben demek nasip olurTüp bebek neden tutmaz ? Sebepleri nelerdir herseyi düzgün olup sağlıklı olup tutmazsa doktor da mi problem var diyebiliriz ? Bir yıl çocuk deneyip tüp bebek yaptırıp ilk denemede tutan var mi aranızda ?
Ay canım insallahÇarşamba günü transfer gerçekleşti, 4 ocakta test vereceğım … inşallah sorduğun bütün bu sorulara evet ben demek nasip olur
Amin canım insallahBizdede şu an herşey yolunda salı transfer olacak inşallahSonucu yazarım
Tabii inşallah hepimiz birbirimize güzel müjdelee veririzAmin canım insallahHaber verirsen sevinirim
Merhaba kuenzim 10 kullan muhakkak folik asit ve Dr dan vitamin yazmasını iste bunlar yumurta kaliten için etkili olacak yumurta toplamadan önce çstlamasın diye iğne veriyorlar ama sende dikkat et mümkün olduğunca kendi yoracak hareketler yapma canımDün doktoruma gittim .Reglimin 3. günüydü. İğnelere başlattı doktorum.Gonal f ve menopur verdi. Özellikle tüp bebek tedavisi daha önce görmüş arkadaşlarım bu süreçte ne yapmam konusunda bana fikir verebilir mi ? İlk tüp bebek deneyimim olacak biraz yardıma ihtiyacım var.
Bu iğneler yumurtaları büyütür mü ? Mevcutta 2 tane yumurta gördü ama bu fazlalaşır mı ? 31 aralıkta tekrar gideceğim kontrole dualarınıza beni de katar mısınız
Çok sağol kuzum insallah olur dualarım kabul olurMerhaba kuenzim 10 kullan muhakkak folik asit ve Dr dan vitamin yazmasını iste bunlar yumurta kaliten için etkili olacak yumurta toplamadan önce çstlamasın diye iğne veriyorlar ama sende dikkat et mümkün olduğunca kendi yoracak hareketler yapma canım
İnşallah canım sende sağol 2022 hepimize şans getirsin inşallah sağlıkla kolaylıkla hamileyim demeyi nasip etsin bize ve isteyen herkeseÇok sağol kuzum insallah olur dualarım kabul olur
31 inde doktoruma gittim.Fakat oradayken fenalaştım. Doktor covid testi istedi.Ne yazık ki pozitif.Tedavim yarıda kaldıMerhaba kuenzim 10 kullan muhakkak folik asit ve Dr dan vitamin yazmasını iste bunlar yumurta kaliten için etkili olacak yumurta toplamadan önce çstlamasın diye iğne veriyorlar ama sende dikkat et mümkün olduğunca kendi yoracak hareketler yapma canım
Ben 2 tüp bebek tedavisi gördüm hormonlar yumurtacıklar hersey normal hatta doktorlar normal dene problem yok dediler ben yinede yaptırmak istedim ilk tedavimde bütün yumurtalarım boş çıktı nedenini anlayamadılar ikinci tedavimde yumurtalarım sadece 1 tane döllendi oda tutmadı artık ümidi kesmiştim ki normal yolla oldu tüp bebek tedavisi gerçekten çok zor düşünüldüğü gibi basit yaptırdım oldu gibi bişey değil tabi ilkinde tutanlar da oluyor ama olumsuz olduğu zaman maddi manevi bitiriyor insanıTüp bebek neden tutmaz ? Sebepleri nelerdir herseyi düzgün olup sağlıklı olup tutmazsa doktor da mi problem var diyebiliriz ? Bir yıl çocuk deneyip tüp bebek yaptırıp ilk denemede tutan var mi aranızda ?
Ya çok geçmiş olsun canım ama sakın sıkma canını vardır bundada bir hayır transferden sonra olsaydı daha sıkıntılı olurdu.En doğru zamanda olacak demekki öyle düşün31 inde doktoruma gittim.Fakat oradayken fenalaştım. Doktor covid testi istedi.Ne yazık ki pozitif.Tedavim yarıda kaldı
Çok teşekkür ederim .Vardır elbet bunda da bir hayır tabi.Bakalim herseyin hayırlısıYa çok geçmiş olsun canım ama sakın sıkma canını vardır bundada bir hayır transferden sonra olsaydı daha sıkıntılı olurdu.En doğru zamanda olacak demekki öyle düşün
İnşallah canım sende sağol 2022 hepimize şans getirsin inşallah sağlıkla kolaylıkla hamileyim demeyi nasip etsin bize ve isteyen herkese
Amin canım inşallah Allah duysun sesini tez zamanda bebeklerimize kavuşmamız nasip olsunÇok teşekkür ederim .Vardır elbet bunda da bir hayır tabi.Bakalim herseyin hayırlısıBu sizin güzel haberleriniz bana umut olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?