Tüp bebek

ReyhanDemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
158
71
48
25
Merhaba kızlar iyi akşamlar bugün bnm transferimin 9. Günü ve iki üç gündur çok bel ağrım ve rahmime çok krmap ve ağrı giriyor adet olucakmsm gibi oluyo çok korkuyorum acaba tutmadımi dimi ilk denemem 3. Gün embryosu
Acaba bnm gibi belirti yasayipta pozitif gören varmı rahmine ara ara kramp giren oldumu cvp verirseniz çok sevinirim test günüme 3 gün kaldı hem çok heyecanlı hemde çok korkuyurm sizin güzel yorumlarınız belki bnm içimi rahatlatır

Benimde çok ağrımıştı. Hemşireye sorduğumda büyük ihtimal tutunma ağrısı o normal demişti. Sonra pozitifi gördüm çok şükür. Umarım sizinde öyle olur. Ve bu kadar zaman beklemişsiniz helal olsun 🤭

Benimde çok ağrımıştı. Hemşireye sorduğumda büyük ihtimal tutunma ağrısı o normal demişti. Sonra pozitifi gördüm çok şükür. Umarım sizinde öyle olur. Ve bu kadar zaman beklemişsiniz helal olsun 🤭
İnsallah tutunmadir sizinki kaçıncı güne başlamıştı belirti ve kaçıncı gün embriyosudu

Ve kaçıncı günde teste çıktı hiç idrar testi yaptınız mı kusura bakmayın ilk denemem o yüzden çok soru soruyorum 🙈🥰

İnsallah tutunmadir sizinki kaçıncı güne başlamıştı belirti ve kaçıncı gün embriyosudu

5. Gün embriyosuydu. 7. Günde başlamıştı ağrılarım. O günde merak edip yapmıştım çok silik çıkmıştı testim. Sonra hergün yapmaya başladım🙊 senin kaçıncı gün embriyosu

5. Gün embriyosuydu. 7. Günde başlamıştı ağrılarım. O günde merak edip yapmıştım çok silik çıkmıştı testim. Sonra hergün yapmaya başladım🙊 senin kaçıncı gün embriyosu
Maşallah 🧿 bnm 3.gun embriyosu bnde transferin 7 ve 8 günü test yaptım 7.gun erken gebelik testi çok silik çıktı 8.gun normal test yaptım o öbürü nden daha koyu çıktı 9.gun tekrarladım oda çok çok silik çıktı herhalde iğnenin etkisiymis bnmki 😔 son iki gün kaldı test günüme inşallah güzel sonuç alırım 🤲

Maşallah 🧿 bnm 3.gun embriyosu bnde transferin 7 ve 8 günü test yaptım 7.gun erken gebelik testi çok silik çıktı 8.gun normal test yaptım o öbürü nden daha koyu çıktı 9.gun tekrarladım oda çok çok silik çıktı herhalde iğnenin etkisiymis bnmki 😔 son iki gün kaldı test günüme inşallah güzel sonuç alırım 🤲

İnş canım inş pozitifi görürsün az kalmış ozaman direk gidip kan verirsin bu sefer

Merhaba benim de 28şubat pazartesi kan testim var, son 2 gün ve çok korkuyorum. Evde de idrar testi yapamadım negatif sonuçlanırsa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım...

Merhaba benim de 28şubat pazartesi kan testim var, son 2 gün ve çok korkuyorum. Evde de idrar testi yapamadım negatif sonuçlanırsa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım...
Amin inşallah evde idrar testi yapmayın bende hayal kırıklığı sürekli bnde sürekli çok silik çıkyor sadece 8.gun biraz koyu çıktı siz kaçıncı gün embriyosu yaptınız

Bide sizde herhangi bir belirti varmı inşallah iki gün sonra ikimizde güzel haberler alırız 🤲

Back
X