Tüp bebek

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tadavisi ile bebek sahibi olacağımı öğrendim tecrübelerinizi paylaşırmısınız?😔😔
Doktorunuzu iyi secin .Yani size yaklaşımı açıklayıcı ve bilgilendirici olsun . Onun dediklerinden çıkmayın. Aşama aşama herşeyi anlatıyorlar zaten . Kişiye göre değişen ilaçlar veriliyor . Şimdiden kolay gelsin 💐

Teşekkür ederim tüp bebek merkezinden haber bekliyorum inşallah en iyileri ile karşılaşırız🤲🤲
Hayırlısı olsun tekrardan . Günümüzde tüp bebek artık çok yaygın . Etrafımdaki çoğu insan tüp bebek yaptırmayi tercih ediyor ya da zorunda kalıyor - bende dahil- transferi bekliyorum .

Benim rahim ile alâkalı çok problemlerim çıktı tek şans tüp bebek aşılama dahi olmadan o biraz strese sokuyor siz de de mi problem çok çıktı acaba

Benim rahim ile alâkalı çok problemlerim çıktı tek şans tüp bebek aşılama dahi olmadan o biraz strese sokuyor siz de de mi problem çok çıktı acaba
Ben iki kez düşük yaşadım . Dış gebelikten sonra tupum hasar görmüş . Biri laparoskopik yöntemle alındı diğerinde de sıvı geçirgenliği az diye beklemeyin dediler. Yaşım da 31 oldu bu arada 2.5 yıldır da evliyim. İlk tüp denememiz. Rahimle alakalı nasıl bir problem söylendi ?

Geçmiş olsun.. sol tüpün yok rahim sağa dönük birazı da öne dönük sağlı sollu kanallarda miyomlar var pko da dahil Dr bugün aşılama zaman kaybı olur dedi tüp bebekten başka çarem olmadığını söyledi

Yok tüp bebek merkezine yönlendirdiler aradıkları zaman gidicem bakalım orda ne olacak orayı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tadavisi ile bebek sahibi olacağımı öğrendim tecrübelerinizi paylaşırmısınız?😔😔
2021mart ayinda bizde bunu ögrendik ve suan tup bebek tedavisi sonucu hamileyim sormak.istedigin ne var ise cevplarim kuzumm.mesaj atman yeterli yalniz degilsinn

Rahimle ilgili problem çıktığı için üzgünsün fakat hiç bir problem yokken sebepsiz infertilite olup bir sürü tüp bebek yaptıranlar var hayırlısı ile tedavi olup bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏

Süreç zorlu. İlaçlar psikolojik durumunuzu etkileyebiliyor, kendinizi yorgun, çaresiz ve bunalmış hissedebilirsiniz. Hepsinin geçeceğini bilin 💕 ne yazık ki birden çok kez denemek gerekebiliyor, umudunuzu yitirmeyin. Bir de ilaçlar pahalı ama bazılarını aile hekimine yazdırırsanız sigorta ödüyor (progesteron, kan sulandırıcı vs)

❤️❤️ tşk ederim süreç uzun ama katlanabilirim inşaallah peki devlet hastanesinde başlanacak tedavi tüp bebek merkezinden ne kadar sürede haber geliyor tedaviye başlanmak için

Back
X