Tüp bebek

Acibadem maslak caglar yazicioglu
Bu caglar yazicioglunda sgk gecmiyormus yalniz.her forumda onu yazmissiniz ama keske bu bilgiyide verseydiniz.zaten tup bevek sureci yeterince masrafli.en azindan insanlar bunu bilerek gider gidecekse.bugun aradigimda sgk maslak subesinde caglar yazicioglunda gecmedigini soylediler.

Bu bilgiyi bilsem mutlaka yazardim maslak a gittikten sonra ne sekilde calisiyor diye arastirmadim dogal olarak. Kendim kayseri acıbademde tedavi oldugum ve olumlu sonuc aldigim icin ve ben de arkadas tavsiyesiyle kendisine gittigim icim belki bir vesile olurum ben de birine diye yaziyorum her forumda gorusup olumsuz bir durumla karsilasirsa insanlar zaten mutlaka eliyor onerilen doktorlari, suclar gibi konusmaniz hic ama hic dogru olmamis.
İnsallah en hayirli doktor karsiniza cikar, olumlu sonuc alir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.

Vallaha sgk bilmem ama ben de tedavi oldum cağlar beyde ve ilkt tedavide hamile kaldım

Vallaha sgk bilmem ama ben de tedavi oldum cağlar beyde ve ilkt tedavide hamile kaldım
Ben de caglar beyde ilk tedavimde hamile kaldim o yüzden birilerine vesile olsun ismini mumkun oldugunca yazıyorum ama sgk gecerli degilmis bunu bilmiyodum hanimefendi suclar sekilde konusunca uzucu ve kirici oldu rabbim herkese guzel vesileler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…