Tüp Bebek

SedaLeyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
41
20
3
32
Kızlar merhaba dün transfer oldum ,akşamına ve bugün adet agrım basladi ve 4 gün sonra adet günüm benim. Korktum hemen belirti olur mu böyle?

Kızlar merhaba dün transfer oldum ,akşamına ve bugün adet agrım basladi ve 4 gün sonra adet günüm benim. Korktum hemen belirti olur mu böyle?
Canım benimde ertesi gün başlamıştı adet ağrısı ilk günler sonra bel ağrısı bacağa kadar vuran sonra göğüs hassasiyetim kotu dusunme canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Olmuştu canım krampta olmustu
Kızlar bugün transferimin 8. Günü az önce ufacık kahverengi bir leke gördüm iç camasirimda tecrübeli olanlar lütfen yazsın

Kızlar bugün transferimin 8. Günü az önce ufacık kahverengi bir leke gördüm iç camasirimda tecrübeli olanlar lütfen yazsın
Canım bende transfer de değildi 5+3 de felan gelmisti kahverengi leke birdaha gelmedi kan sulandirici felan kullanıyorsan doktoruna danış belki keser onları ama leke normal genelde yerleşme kanamssi diyorlar

Kizlarbugün transferden sonraki 9. Günüm dün ufak bir kahverengi leke geldi bugün sırtıma doğru yayılan bir ağrı var test gününe 3 gün var lütfen tecrübelerinizi paylasin benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…