Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pazar günü transfer oldum. İlaçlardan ve birazda tresten oluyor galiba bende de var hafif ağrılar. Morelini bozmaKızlar merhaba dün transfer oldum ,akşamına ve bugün adet agrım basladi ve 4 gün sonra adet günüm benim. Korktum hemen belirti olur mu böyle?
Canım benimde ertesi gün başlamıştı adet ağrısı ilk günler sonra bel ağrısı bacağa kadar vuran sonra göğüs hassasiyetim kotu dusunme canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKızlar merhaba dün transfer oldum ,akşamına ve bugün adet agrım basladi ve 4 gün sonra adet günüm benim. Korktum hemen belirti olur mu böyle?
Pozitif demek bu sevinKızlar merhaba dün transfer oldum ,akşamına ve bugün adet agrım basladi ve 4 gün sonra adet günüm benim. Korktum hemen belirti olur mu böyle?
İnsAllah .. senin sonuç ne oldu pekiCanım benimde ertesi gün başlamıştı adet ağrısı ilk günler sonra bel ağrısı bacağa kadar vuran sonra göğüs hassasiyetim kotu dusunme canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Şuan pozitif canım 31 inde Allah izin verirse kese gorecemİnsAllah .. senin sonuç ne oldu peki
Lekelenme oldu mu canım onu da merak ediyorum aslindaŞuan pozitif canım 31 inde Allah izin verirse kese gorecem
Hayır canım bende hiç olmadiLekelenme oldu mu canım onu da merak ediyorum aslinda
Batma hissi olmuş muydu canım bugün 8. Gün , batma oluyor geçiyorŞuan pozitif canım 31 inde Allah izin verirse kese gorecem
Olmuştu canım krampta olmustuBatma hissi olmuş muydu canım bugün 8. Gün , batma oluyor geçiyor
Kızlar bugün transferimin yedinci günü beşinci gün akşamı beta verdim testte silik çıkınca 32.5 çıktı değer 7. Gün sabahı bu sabah verdim yani daha 48 saat bile olmadan 62.5 çıktı iyi midir kimyasal değildir dimi
Kızlar merhaba dün transfer oldum ,akşamına ve bugün adet agrım basladi ve 4 gün sonra adet günüm benim. Korktum hemen belirti olur mu böyle?
Kızlar bugün transferimin 8. Günü az önce ufacık kahverengi bir leke gördüm iç camasirimda tecrübeli olanlar lütfen yazsınOlmuştu canım krampta olmustu
Canım bende transfer de değildi 5+3 de felan gelmisti kahverengi leke birdaha gelmedi kan sulandirici felan kullanıyorsan doktoruna danış belki keser onları ama leke normal genelde yerleşme kanamssi diyorlarKızlar bugün transferimin 8. Günü az önce ufacık kahverengi bir leke gördüm iç camasirimda tecrübeli olanlar lütfen yazsın
5+3 dediğin noluyor ki. Benim de 8. Gün işteCanım bende transfer de değildi 5+3 de felan gelmisti kahverengi leke birdaha gelmedi kan sulandirici felan kullanıyorsan doktoruna danış belki keser onları ama leke normal genelde yerleşme kanamssi diyorlar
Canım transfer zamanı gelmedi bende gebeliğin 5 hafta 3 günlükken geldi onu söylüyorum5+3 dediğin noluyor ki. Benim de 8. Gün işte