Tüp bebek

gamzisssaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
3
0
1
26
Merhaba hanımlar. Tüp bebek tedavisinde devlet desteği nasıl oluyor , hangi hastaneler de geçerli oluyor. Gereken şartlar nedir bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz

Merhaba öncelikle yaş şartı var ve evlilik seneniz 3 seneden fazla olmalı hiç gebelik oluşmamış olmamalı daha önce aşılama tüp bebek denenmiş olmalı sanırım internetten araştırırsanız kanuni sultan Süleyman hastanesinde yazıyor şartlar ama bir yakınım çam ve şakuraya gidiyor memnun (Bahçelievler medicana yavuz aydında yaptırdım yumurta dondurma ve ilaçlar dahil 35.000 e mal oldu bana tavsiye ederim devlet ilaçları karışlamaz çünkü )

Merhaba hanımlar. Tüp bebek tedavisinde devlet desteği nasıl oluyor , hangi hastaneler de geçerli oluyor. Gereken şartlar nedir bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz
3. Basamak hastanelerden rapor alabiliyosunuz. Erkek yada kadın infertilitesi varsa aşılama şartı yok ama sebepsiz infertilitede 2 aşılama şartı var bende yeni çıkardım ilaçlarda %50 sgk anlaşmalı hastanelerde tüp bebekte %30 destek sağlıyo

çamve şakura hastanesinde rapar için ne gerekli

Her hastaya gore degisiyor mesela kanser hastası mi yumurtası mi az esinde mi sorun var her şeye bakiyorlar her durumun şartları farklı oluyor

Merhaba çam sakurada rapor alsak özelde indirim ne kadar oluyor sordunuz mu

Selam ben çapada rapor çıkarıyorum şuan özelde ilaçlara etkisi olacakmış sanırım sadece eğer yanlış anlamadıysam 35 40 bin raporla normalde 50 60bin raporsuz

Merhabalar, kafam bir konuda çok karışık ve rapor çıkarttığımız görünce size sormak istedim.simdi konu şu ki ben birkaç ay önce işyeri açtım ve bagkurluyim o yüzden eşimden faydalanamıyorum artık sağlıkta.oncesinde 3.5 sene kadar sigorta girişim olmadi çalışmadigim için,ama 2014-2019 arası 5 sene çalıştım ve 1800 gün sigorta primim var.sgk sitesine bakınca 5 yıldır ibaresi var o kafamı karıştırdı yani son 5 yıldır mi sigortalı olmam gerekiyor rapor için?sizdeki durum nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…