tüp bebek

parlak_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
25
27
3
41
merhaba hanımlar. yaşım 40. bir çocuğum var. 2. çocuğu istiyoruz 1 yıldır olmayınca infertiliteye başvurdum. amh 0.8 Vakit kaybetmemek için tüp bebeğe yönlendirildim. devlet hast.de bugün adetin 3. günü ultrasonla bakıldı ve tekrar hormon testi verdim. devlet hastanesine gidip tüp bebek yaptıran varmı acaba süreç nasıl ilerliyor. birde liste verdiler bu listede adetin 7. günü sabah aç karnına sistemik sağlık raporu için gelincek yazıyor bu ne oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?

merhaba hanımlar. yaşım 40. bir çocuğum var. 2. çocuğu istiyoruz 1 yıldır olmayınca infertiliteye başvurdum. amh 0.8 Vakit kaybetmemek için tüp bebeğe yönlendirildim. devlet hast.de bugün adetin 3. günü ultrasonla bakıldı ve tekrar hormon testi verdim. devlet hastanesine gidip tüp bebek yaptıran varmı acaba süreç nasıl ilerliyor. birde liste verdiler bu listede adetin 7. günü sabah aç karnına sistemik sağlık raporu için gelincek yazıyor bu ne oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Maddiyatınız müsait ise hiç devlette uğraşmayın derim

16890051634514590558481288468152.jpg

Maddiyatınız müsait ise hiç devlette uğraşmayın derim
malesef😔

sigorta karşılamıyor ücretli olacak ama özel hastaneye göre daha uygun olur diye düşünüyorum.
Ben üniversitede sormuştum 32 bindi sade tüp Bebek özelde 26 bin canım ilaca da rapor çıkarttı özel üni cikaramam demişti 50 bini gececekti 34 bine hallettik şükür

Back
X