Tüp bebek

ramula

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2023
30
14
3
25
Merhaba arkadaşlar bu gün ikinci kan testimin sonucunu aldım ve malesef bebeğimi kaybetim çok üzgünüm malesef biz başaramadık erken bir gidiş oldu ama elimden hiç birşey gelmemesi beni dahada üzdü bu yolda bana destek olan herkese çok teşekür ederim ve bu yolda basaran tüm annelerinde başarısını gönülden kutlarım

Merhaba arkadaşlar bu gün ikinci kan testimin sonucunu aldım ve malesef bebeğimi kaybetim çok üzgünüm malesef biz başaramadık erken bir gidiş oldu ama elimden hiç birşey gelmemesi beni dahada üzdü bu yolda bana destek olan herkese çok teşekür ederim ve bu yolda basaran tüm annelerinde başarısını gönülden kutlarım
Çok uzuldum Rabbim sizi kısa zamanda bebiş haberi versin inşallah umudunuz yitirmeyin 🙏🙏🙏😔😔😔😔

Çok üzüldüm adınıza..
Peki doktorunuzla konuştunuz mu tedaviniz nerede oldu doktorunuz bunu neye bağladı rahimde göremedkleri bişey mi vardı tutunmaya engel olan acaba

Çok üzüldüm adınıza..
Peki doktorunuzla konuştunuz mu tedaviniz nerede oldu doktorunuz bunu neye bağladı rahimde göremedkleri bişey mi vardı tutunmaya engel olan acaba
Ben yurt dışında yaşıyorum ve yurt dışında tüp bebek tedavisi gördüm bu benim ilk tüp bebek tedavim idi 3 gün dondrulmuş ebriyosuydu 2 ebriyo transferi yapıldı transfer öncesi bütün tetkikler yapıldı ve rahimde bebeğin tutunamayacağına dair hiç bir engel bulunmadı sadece doktorumun bana transfer günü söylediği şuydu her şey şimdiye kadar istediğimiz gibi güzel bir şekilde ilerledi ama bundan sonra artık ebriyo ile rahim arasında bir tanişma gerçekleşecek deyip bana olabilecekleri şu şekilde anlatmaya başladı eğerki bu tanışmada rahim ebriyoyu yabancı madde olarak algılayıp onu tanımayı redd ederse rahim senin sağlığın için kendini korumaya alır ve ebriyoyu dışlamak için beyinden hormonal bir sıvı salgılamasını rica eder ve hamileliğin oluşumunu engeller tabiki bunların hepsi olabilecek ihtimal ve yaşanıla bilecek durumların olduğunu söyleyip konuya şu şekilde devam etti eğerki durum bu şekilde yani bu olabilecek ihtimaller ile sonuçlanırsa üzülmememi, yaşımın genç olup geride dört tane ebriyomun beni beklediğini ve ilk transferlerin her zaman rahim ilen tanışmasının biraz daha zor olduğunu söyledi. Ve sanırım öylede oldu bunu öğrenmem için adet olmayı bekliyorum tekrardan doktorum ilen bir araya gelip bunun tam olarak neden olduğunu öğrenmek için

Arkada embriyo kalması çok çok iyi hiç kalmasaydı sıfırdan tedavi olacaktı varmış bir hayır bundada denemeye devam rahim ve embriyo var inşallah bebekte olacaktır 🙏🙏🙏

Back
X