Tüp bebek

Elif1429

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
93
58
38
30
Kızlar bugün Transferimin 8. Günü 4 ab kaliteli embriyo genetiğe gönderdik Allah'ın izniyle temiz geldi ve transferim oldu 2 kez doğal yollarla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı..2 gün sonra test vercem ama test yaptırmaya çok korkuyorum aslında bu sürecim çok güzel çok rahat geçti ama şu testi yaptırmak istemiyorum..birde sorum olacak 3.günden beri progestan fitil kullanırken bi şişkinlik hissediyorum böyle birşey yaşayan varmı ?

Hayırla sağlıkla kavuşun inşallah, genelde fitili 5 ay kullandırıyorlar, durumuna göre değişiyor, bende şişkinlik olmadı ama gebelikte 12 haftalık olunca yanma ve ağrı başlamıştı. Ama değdi şükür :) Allahım kolaylık versin

Fitili sevmiyorum ama yeterki olsun herseyi yaparım sizde genetiğe göndermişmiydiniz ?

Fitili sevmiyorum ama yeterki olsun herseyi yaparım sizde genetiğe göndermişmiydiniz ?
Benim düşük hikayem yok. Sadece kimyasal olmuştu. O yüzden genetiğe gitmedi. 5bc kalitesindeydi. Tatlı bir kızım oldu, 8 aylık olacağız. Hayırla sağlıkla dilerim size de.

bende genetikli transfer yaptırmıştım ve 8.günde idrarda çıkmıştı :)

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun ben test yapmaya korkuyorum ama yarın mecburen test vercem genetiğe güveniyorum ama ne biliyim insan yinede tereddüt ediyor
benim bc kaliteydi hemde. sizinkinden bi tık düşük kalite. elbetteki genetik test demek kesin tutunacak demek değil ama umarım herşey gönlünüzce olur. hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)

Merhaba bende genetige 6 tane 5 nci gün embriyosu gönderdim bir hafta oldu esim ve ben mps3 hastaliginin tasiyicisiyiz beklemek o kadar zor ki allahim herkesin kalbine göre versin kimseye evlat hasreti yasatmasin

Merhaba bende genetige 6 tane 5 nci gün embriyosu gönderdim bir hafta oldu esim ve ben mps3 hastaliginin tasiyicisiyiz beklemek o kadar zor ki allahim herkesin kalbine göre versin kimseye evlat hasreti yasatmasin
Genetiğe göndermekle çok iyi yapmışsınız bende iki düşüğüm oldugu için gönderdim rastgele seçilmiş sağlıksız bir bebek transfer edileceğine en azından şuan içiniz rahat olur

Genetiğe göndermekle çok iyi yapmışsınız bende iki düşüğüm oldugu için gönderdim rastgele seçilmiş sağlıksız bir bebek transfer edileceğine en azından şuan içiniz rahat olur
Öyle ama beklemekte cok zor inan kac saglikli gelir kac tasiyici kaci hasta insan düsünmeden yapamiyo

Öyle ama beklemekte cok zor inan kac saglikli gelir kac tasiyici kaci hasta insan düsünmeden yapamiyo
Kesinlikle çok zor hatta o dönemde o kadar stres yaptımki niye tüp bebek yaptırdım dedim benm 14 embriyodan 3 tanesi 5.güne geldi 2 tanesi genetiğe gitti onlarda sağlıklı geldi zaten bize 1 embriyo lazm bugün kan testi vercem az önce idrar testi yaptım çok silik çıktı ama ikinci çizgi görünüyo inşallah bebeklerimiz bizimle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…