Tüp bebek

Melo06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
70
18
8
28
5. Gün embriyo transferi oldum bugün 2. Günüm kan testinde ne zaman çıkar . bide belirti oluyor mu ?

5. Gün embriyo transferi oldum bugün 2. Günüm kan testinde ne zaman çıkar . bide belirti oluyor mu ?
Transferden sonra 9-10. Gününde falan öğrenirsin bence. Belirti herkeste farklı oluyor. Kimisi belirtim vardı diyor kiminde belirtim yoktu hamileyim diyor. Bende kasik batması oluyordu ara ara, göğüs damarlarim belirginlesmisti. Bir de sürekli uyku halindeydim.

Çok konu okudum ve çok kişiyle konuştum bu konuyu. Belirtilere aldanmayın veya belirti yok diye endişelenmeyin.
Nekadar zor olsada 10 gün bekleyin ve kan testi verin.

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda emek veren herkese ve bana da Aminnnnn.
12. gun kan ver çıkar. Belirti arayıp strese girme herkesin bünyesi farklı bazılarında hiç belirti olmaz bazılarında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…