• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek

Merhaba bayanlar tupleri kapalı olup tüp bebek yaptırıp doğum yaptıktan sonra normal yolla hamile kalan varmi
Acikcasi 2 kez rahim filmi çekildi 2. cide çok az açılma oldu riske atmak istemedim tüp bebek yaptırdım şimdi ise 2.ci çocuğumu sezeryan ile dünyaya getirdim 6 aglik bir bebeğim var sezeryan sirasindada kislerimi felan doktor temizledigini söyledi amaliyattan öncede tüplerimi baglatip baglatmayacagim soruldu o yüzden riske atmak istemiyorum kapalı diye enderde olsa bu şekilde hamile kalanlar varmış

tüpler bağlandıysa %1 ihtimal de olsa var. ama Allah bilir tabi.

Herşey iyi gebe kalamıyoruz bunun için endişe etmenize gerek yok %1 yani.

Acikcasi 2 kez rahim filmi çekildi 2. cide çok az açılma oldu riske atmak istemedim tüp bebek yaptırdım şimdi ise 2.ci çocuğumu sezeryan ile dünyaya getirdim 6 aglik bir bebeğim var sezeryan sirasindada kislerimi felan doktor temizledigini söyledi amaliyattan öncede tüplerimi baglatip baglatmayacagim soruldu o yüzden riske atmak istemiyorum kapalı diye enderde olsa bu şekilde hamile kalanlar varmış
Tüplerinizi bağlattiniz mı

Back
X