- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Eliffff002
-
Suan sonuc seni yaniltir 12 gin gecmesi lazim igne etksi kaybi icin.Kızlar merhaba yeni tüp bebek yaptım çift embriyo transferi oldum 25 Şubat'ta transferim oldu 28 Şubat'ta yarım doz ovitrelle vuruldum6 mart'ta kan verdim sonucum 15.7 benim gibi olup değeri artan var mı acaba 2 gün sonra tekrar kan verecem ama meraktan ölecem yardım lütfen
Evet öyle ama 6 mart kan verme tarihimdi yarın tekrar verecem ama umudumu kaybettim tutmadı olmadıSuan sonuc seni yaniltir 12 gin gecmesi lazim igne etksi kaybi icin.
Doktorumun verdiği tarihdi zaten 6 mart yarın tekrar yapacam ama zaten umudum da kalmadı . Amin Allah razı olsunDaha bekle yanı tup bebek surevı nasıl bılmıyorum ama ovitrelle gebelık hormonu salgıladığı için beta hcg yukseltıyor o yuzden suan yuksek cıkmıs olabılır sıfırlanıp tekra yuksekmesını ben yada doktorun test yapabılırsın dedıgı tarıhı bekke bence Rabbim hayırlısıyla isteyen herseke nasio etsin inşallah
Kacinci gun embriyolari? Taze transfer mi oldunuz?Doktorumun verdiği tarihdi zaten 6 mart yarın tekrar yapacam ama zaten umudum da kalmadı . Amin Allah razı olsun
İki tane transfer edildi 5 BC ve 4 AB kaliteleri de dondurulmuş embriyoyduKacinci gun embriyolari? Taze transfer mi oldunuz?
5. Gün mü? 3. Gun ise bir umut yukselebilir. ilk kani 9. Gun vermis oluyosunuz. Ama 5. Gun ise daha yüksek cikmaliydiİki tane transfer edildi 5 BC ve 4 AB kaliteleri de dondurulmuş embriyoydu
Evet maalesef zaten umudum kalmadı yükseleceğine dair5. Gün mü? 3. Gun ise bir umut yukselebilir. ilk kani 9. Gun vermis oluyosunuz. Ama 5. Gun ise daha yüksek cikmaliydi
Hayirlisi olsun. Olmadiysa da üzülmeyin vardir bir hikmet. Denemekten vazgecmeyin bence. Biliyorum cok zor bir süreç ama iste malesef bebek isteniyorsa her turlu ugrasa katlaniyor insan. Bu sefer olmadiysa tez zamanda Allah nasip etsin insallahEvet maalesef zaten umudum kalmadı yükseleceğine dair
Allah razı olsun amin inşallahHayirlisi olsun. Olmadiysa da üzülmeyin vardir bir hikmet. Denemekten vazgecmeyin bence. Biliyorum cok zor bir süreç ama iste malesef bebek isteniyorsa her turlu ugrasa katlaniyor insan. Bu sefer olmadiysa tez zamanda Allah nasip etsin insallah