- 11 Mayıs 2024
- 129
- 41
- 13
- 25
- Konu Sahibi hayale giden yol
-
O zaman sadece kan alınacak yani kese falan görünmüyor şu an normalde iki gün arayla çağırıyorlar ya ben de dört gün sonra çağırınca merak ettimCanım sadece kan alınacak ultrason için en az 1 hafta bekliyorlar
Belim ağrıyor kasıklarım da arada bir batma oluyor bir de göğsüm biraz ağrıyoro kadar başka bir belirtim yokNe gibi belirtilerin vardır kan değerinin 2 kat artması lazım ondan kan alıyorlar
Beta 3000 de gözüküyor kese hayırlı olsunO zaman sadece kan alınacak yani kese falan görünmüyor şu an normalde iki gün arayla çağırıyorlar ya ben de dört gün sonra çağırınca merak ettim
Çok sağ ol teşekkür ederim benim cumartesi günü değerim 125 çıktı yarın kaç çıkar ki bilmiyorumBeta 3000 de gözüküyor kese hayırlı olsun
2 günde bir %65 artık isteniyor .Çok sağ ol teşekkür ederim benim cumartesi günü değerim 125 çıktı yarın kaç çıkar ki bilmiyorum
Çalışıyorum ya çalışmasam sorun yok da benim işim yürümeli biraz yürüyorum hepAğrıların yoğun değil dimi gene keseyi görene kadar ağır iş yapma
Merhaba 1122 çıktı iyimidir transferin 12. Günü2 günde bir %65 artık isteniyor .
500 falan olsa müq olur
MaşallahMerhaba 1122 çıktı iyimidir transferin 12. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?