Tüp Bebek

diygusalhatun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
141
40
13
29
Kızlar bugün transferimin 11. günü az önce sol karın bölgemde ağrı ve yanma hissettim aranızda bu şekilde olan var mı lütfen cevap verir misin az önce çok şiddetliydi geçti ama yanma var gibi yine

Kızlar bugün transferimin 11. günü az önce sol karın bölgemde ağrı ve yanma hissettim aranızda bu şekilde olan var mı lütfen cevap verir misin az önce çok şiddetliydi geçti ama yanma var gibi yine
Yanma hissini anlayamadım gaz ağrısı filan olabilir mi ? Uzun süre mi oldu

10 dk sürmedi ama ağırdı baya yanmayla beraber sonra geçti.. kabız olmamak için verdikleri şurubu iki gündür içmedim gaz sancısı mı anlamadım ama korktum normalde sol karın ağrısı oluyo mu
Yani herkesde değişik değişik şeyler oluyor mesela herkes kabızdan korkuyor ben ishale yakın bir şeyler oldum ve tuvaşetim karın agrısıyla geliyordu ve inanılmaz gazlandım ben degişiyor kişiden kişiye korkmayın çok dinliyoruz bedenimizi hepimiz böyleyiz.siz test yaptınız mı

Yani herkesde değişik değişik şeyler oluyor mesela herkes kabızdan korkuyor ben ishale yakın bir şeyler oldum ve tuvaşetim karın agrısıyla geliyordu ve inanılmaz gazlandım ben degişiyor kişiden kişiye korkmayın çok dinliyoruz bedenimizi hepimiz böyleyiz.siz test yaptınız mı
Evet doğru diyorsunuz her beden farklı evet ben dün kan verdim 155 çıktı

Siz pozitif sonuç aldınız mı yoksa daha test yapmadınız mı

Yaa maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin sizin değer kaçtı ilk test birde transferle beraber kaçıncı günde öğreneceksiniz keseyi
Amin aminnn🤲🏻 ben 83 le öğrendim sonra 198 oldu. Doktorum tekrar kan vermeye gerek yok perşembe yanıma gel dedi. Ama benimki 3. Gün emriyosuydu. Bugün 19. Günüm sen ikinci kanı verdin mi kavuncu gün emriyosuydu

Amin aminnn🤲🏻 ben 83 le öğrendim sonra 198 oldu. Doktorum tekrar kan vermeye gerek yok perşembe yanıma gel dedi. Ama benimki 3. Gün emriyosuydu. Bugün 19. Günüm sen ikinci kanı verdin mi kavuncu gün emriyos

Amin aminnn🤲🏻 ben 83 le öğrendim sonra 198 oldu. Doktorum tekrar kan vermeye gerek yok perşembe yanıma gel dedi. Ama benimki 3. Gün emriyosuydu. Bugün 19. Günüm sen ikinci kanı verdin mi kavuncu gün emriyosuydu
Benim ilk kan 5.gün embriyosu

Back
X