Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar tüp bebek tedavisi görüyorum transferimin 8. Günü kaset test yaptım ve çift çizgi çıktı silik çıktı 2. Çizgi yarın kan vermeye gidicem sizde doğrumudur teste güvenmelimiyim
Merhabalar tüp bebek tedavisi görüyorum transferimin 8. Günü kaset test yaptım ve çift çizgi çıktı silik çıktı 2. Çizgi yarın kan vermeye gidicem sizde doğrumudur teste güvenmelimiyim
İlk değerin çok da bir önemi yok önemli olan 2 günde bir düzenli artışı olması şimdi sıra 2 günde bir kontrol etmekte, hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
Acil bişey sormam lazımmm cetrotide iğnemi dün hemşire yaptı bu sabah 8 de ben yapacaktım ama iğnenin başını tam takamadığım için ilacın yarısı dışarı çıktı sorun olur mu çok tedirgin oldum yarın sabah doz daha vurulup kontrole gidicem